| Exacticus a întrebat:

..Cred ca am facut-o lata ori sunt eu super stresat si imi vine sa ma iau cu mainile de par.
Am o prietena care e mai mica decat mine cu 2 ani.Eu major, ea mai are putin si implineste 18 ani.
Am ramas impreuna intr-o seara acasa la mine si am inceput sa ne frecam unul de altul pana am ajuns sa ne masturbam.
Bun, ma masturbasem inainte cu 20-30 minute fara sa ejaculez(2-3 minute).
Ea in timp ce ifi facea de "lucru" pe mine incepea sa ma doara si am zis sa-l lubrifiez putin.M-am gandit eu sa o lubrifiez si pe ea dar cum, soarta ma-si e ca dupa ce m-am lubrifiat pe mine imediat am pus mana pe clitorisul ei si am continuat fara vagin.Lichidul acela seminal, am inteles ca se elibereaza constant in timpul erectiei, dar eram uscat cand m-am lubrificat.Mama ce-mi vine sa-mi sparg fata in proprii mei pumni.Tin la fata asta foarte tare si vreau o familie cu ea...Va rog sa nu radeti de mine. -s prost rau la capitolul acesta.Adica n-am mai avut prietene si nu mi-a pasat deloc.

Se poate ca fata asta sa ramana insarcinata? AM mai vazut cateva postari pe TPU si ziceau ca NU.
Ma simt prost facut gramada.Nu vreau sa-i stric viitorul.De al meu nu-mi pasa. dar e mai rau de ea.

Va rog sa-mi spuneti...Se poate sa ramana insarcinata?

Nu a existat nici ejaculare, nici penetrare e si virgina (asta nu conteaza) dar chiar nu vreau sa-i stric viitorul.Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum, din orice sau practic chiar si...din nimic asa cum cred foarte multi. Fiecare fata sau femeie dar si baiat sau barbat mai ales unul de varsta ta, care au ajuns in momentul de a isi incepe viata sexuala, ar trebui sa fii foarte precis informat, sa cunosti foarte exact intregul proces si mecanism de formare/producerea a sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretii contacte sexuale, sa fi fost deja bine informata, sa stii ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp si anume : 1-) In primul rand trebuie sa stii ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica sexul se produce in 1-a sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei cand apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator. 2. ) Sarcina poate lua nastere numai prin unirea nucleelor existente in 2 celule special si anume cea a unui OVULUL feminin si a unui SPERMATOZOID masculin care pote proveni doar din SPERMA. Astfel ca NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si absolut sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) si acest lucru de intampla in 1-a sau in toate cele 4-5 zile considerate ca fac parte din perioada fertila. In concluzie daca ai fi stiut aceste lucruri ai fi fost scutita de frica si teama care te stapaneste. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu.Si daca nu stiti ca trebuie sa ai contact sexuala pentru a ramane insarcinata mai bine nu mai aveti intimitati, ca nu vreau sa stiu ce ati face in timpul si sau dupa un act sexual in cazul asta.

| Exacticus explică (pentru Freya1):

Am inteles, natalia.Stop cu prostiile acestea.Asa este, nu?

| Freya1 a răspuns (pentru Exacticus):

Pana cand ve-ti sti ce si cum se face asa ar fi bine.
Documenteaza-te despre sex, vorbeste cu cineva mai mare ce si cum si apoi joaca-te

| Emilian65 a răspuns:

Fără penetrare și ejaculare în vagin, nu este posibil sa rămână gravidă.

| Donsavas a răspuns:

Nu,nu se eliberează asa usor sperma cum ai crede. A ti simti si daca se intampla, veti afla si se poate rezolva. Dacă te dai cu capul de masa nu se schimba nimic. Ai mai multa grija si nu va mai gânditi la ce e mai rau, treburile astea se intampla oricui si nu e o tragedie. Sunteti majori și va iubiți, veti avea voi grija

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu prea vad cum ar fi putut ramane gravida in circumstantele astea. Sanse aproape nule.

| Valide96anonym69 a răspuns:

N-are cum să rămãnă gravidă dacă nu te-ai terminat in ea...