EU nu ca m-am speriat, dar am zis sa ma culc(de fapt sa dorm) si eu mai devreme pe la 12-1 noaptea, si nu am fost lasat de caini, asa ca m-am gandit ceva gen: "hei n-am mai intrat de mult pe TPU, ia sa scriu ceva ce imi trece prin cap", si nu sunt obsedat deloc de subiect cum a zis un retardat mintal inainte la postarea mea, ci pur si simplu pe momentul ala m-am gandit la subiectul asta, cum sa-l formulez si am zis hai sa ma descarc putin, este ceva normal, daca nici in secolul 21 nu avem voie sa vorbim asa ceva... Plus ca repet, nu-s obsedat nici de penisuri nici nu-s homosexual. Este doar un lucru din miliardele care-mi trec prin cap. Ca tie sau cuiva nu i-a placut subiectu', imi cer scuze de deranj. Se intampla. Sunt invatat sa pun si eu un subiect pe TPU sau pe undeva si sa deranjeze pe 80 la suta. Si conchita wurst a castigat EUROVISION acum cativa ani parca, un lucru care demonstreaza cam cum gandesc majoritatea. In concluzie sunt mandru de faptul ca nu mai urmaresc eurovision de atunci.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: