| IonutCG90 a întrebat:

Salutare TPU,

Cum câinii latră și ursul trece, m-am gândit și eu, dat fiind că nu m-au lasat sa dorm, la o chestie. Nu intru nici in categoria RETARD, nici in INTELIGENCE, nici in cea BIG HEART, insa uff... hai sa ii dam drumul ca deja v-ati speriat poate citindu-ma:

In principiu, exista sondaje/statistici/teste stiintifice care denota faptul ca la nivel de MARIMI PENISURI, ar fi (nu stiu cati de i sa pun asa ca, cat mai multi nu strica) 3 categorii in viziunea mea (sper sa fie cat de cat amuzant){sau nu} ceea ce am observat:

1. Categoria INTELIGENTS (oamenii de stiinta, inventatori, geeks, etc...) se spune ca ei au marimea cea MICĂ, adică in viziunea mea, undeva sub 14 Centimetri.

2. Categoria BIG HEARTS&big logic, cei cu medie, adica media fiind la 16 cm, minim 10, maxim 20.

3. Iar categoria RETARDS{sau pe aproape}, undeva la media de 18 cm, adica un minim de 14 sa zicem si un maxim de {FĂRĂ număr}. Acestea fiind spuse, cred totusi ca lasand gluma deoparte e posibil sa fie o TRUE STORRY {v-am innebunit cu englezismele mele stiu stiu}. Hai sa fim corecti, din sondaje si din chestiile BARBATESTI, copilaresti, si nu numai, se observa ca, cam asa este situatia, dau cateva exemple:
A: Exemplul "vecinului de strada cu creier mic, ori golan ori extrem de slab dotat mintal dar despre care aproape toti spun ca "BA DACA VEZI CAT O ARE ĂLA cat de prost e si totusi etc bla bla:O"
B:Exemplul CONGO si alte state tip BURKINA FASO etc... Unde se vorbeste ca e un nivel foarte scazut de IQ pe medie dar penisuri foarte mari. Si exemplele ar putea curge pana dimineata dar au tacut cainii si cred ca e o buna idee sa 'tac' si eu ca si-asa mi-am atras probabil multe antipatii. Sper cand ma trezesc, in caz de ma baga cineva in seama, sa gasesc comentarii pareri amuzante{nu despre mine, ci despre subiect}, constructive, si chestii chiar serioase, este un subiect NORMAL, UMAN, care este bagat zic eu bine la categoria SEX, si nu este nimic vulgar in asta. P.S. Somn usor tuturor, sa nu indrazniti sa ma injurati sau atacati ca pun cainii pe voi, si... aa da, si SUNT STRAIGHT. {alias HETERO} (sa ma vedeti ziua cat scriu) big grin {I know, I know, nobody cares}

4 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

Phenomenal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant.

| IonutCG90 explică:

Am gresit sus, in categoria BIG HEART intru. laughing Scuze, nu puteam sa ma abtin.

| IonutCG90 explică:

EU nu ca m-am speriat, dar am zis sa ma culc(de fapt sa dorm) si eu mai devreme pe la 12-1 noaptea, si nu am fost lasat de caini, asa ca m-am gandit ceva gen: "hei n-am mai intrat de mult pe TPU, ia sa scriu ceva ce imi trece prin cap", si nu sunt obsedat deloc de subiect cum a zis un retardat mintal inainte la postarea mea, ci pur si simplu pe momentul ala m-am gandit la subiectul asta, cum sa-l formulez si am zis hai sa ma descarc putin, este ceva normal, daca nici in secolul 21 nu avem voie sa vorbim asa ceva... Plus ca repet, nu-s obsedat nici de penisuri nici nu-s homosexual. Este doar un lucru din miliardele care-mi trec prin cap. Ca tie sau cuiva nu i-a placut subiectu', imi cer scuze de deranj. Se intampla. Sunt invatat sa pun si eu un subiect pe TPU sau pe undeva si sa deranjeze pe 80 la suta. Si conchita wurst a castigat EUROVISION acum cativa ani parca, un lucru care demonstreaza cam cum gandesc majoritatea. In concluzie sunt mandru de faptul ca nu mai urmaresc eurovision de atunci.