Si eu sunt timid de felul meu dar nu incerc sa ascund asta cu toate ca fetele vor baieti de genu bad boy si nu bad bou. Ai putea, (adica eu asa as face cel putin) sa afli lucruri despre ea ca de exemplu ce gen de filme ii plac sau ce mancare ii place iar cand iesiti din nou cu prietenii incepi sa povestesti despre un film care l-ai vazut dar care sa ii placa si ei iar atunci se poate infiripa un dialog intre voi 2 foarte repede si simplu avand ca discutie cel mai comun lucru din cate sunt. In fine chestia e ca tu sa cauti si sa si gasesti un lucru despre care ea e interesata si sa ajungi sa vorbesti cu ea despre asta, si mai ales sa o asculti pentru ca unei fete ii place sa fie ascultata cand are ceva de spus. Iar daca ajungi pana acolo sa vorbesti cu ea NU UITA sa te uiti in ochii ei tot timpul dar nu sa te holbezi sa nu o sperii, tine gura inchisa si nu te uita pe pereti. Bafta
Nu trebuie sa o impresionezi...de fapt ba da...in fine, trebuie sa fii tu insuti.
Impresioneaza acea fata prin felul tau de a fi nu e bine sa te dai drept altcineva.Acum pe 8 martie ar fi momentul potrivit sa ii faci un cadou.
Succes!
Funda? plsss
Depinde de fata...dar pot sa spun ca chiar de esti timid poti sa faci lucruri speciale...cum ar fi sa arati pozele facute de tine etc.Eu as fi super impresionata!
anonim_4396 întreabă: