| Uvuvwevwevwe a întrebat:

Cum pot spune unei fete ca o plac avand in vedere ca n-am nici nr. ei de telefon si nici id de mess si nu le pot cere mi-e rusine! fundita PT. UN RASPUNS BUN!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stai tu linistit si tine bine cu dintii de timiditatea ta si vei vedea cum o sa apara un altul,mai dezghetat si se va apropia de fata care-ti place...
Ce inseamna sa-ti fie rusine?
Ce anume rusinos ai de gand sa faci,la urma urmei?
Doar o intrebare ai de pus!
Nu-ti imagina vreodata ca va veni fata la tine sa-ti spuna,hai ca stiu ca esti rusinos dar iti place de mine si vrei sa fim impreuna!
Ea asteapta ca tu,care esti baiat,sa-ti declari intentiile!
iar daca tie ti-e rusine,se va plictisi sa astepte!
Opreste-te frumos in fata ei,priveste-o in ochi(vezi sa fiti doar voi doi) si,spune-i,nu vreau sa crezi ca-s nebun,dar te vad de-atata timp si nu pot sa ma abtin sa nu-ti spun ce mult imi placi!
Si-o intrebi daca vrea sa-ti dea id sau telefon, daca vrea sa iesiti, daca...etc!
Lasa rusinea! Numai ponoase ti-aduce!
Curaj!

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nimeni nu a spus vreodată că-i uşor să spui ce simţi.Nici măcar sciitorii celebrii.Dar ce ai de gând să faci,dacă nu vorbeşti acum cu ea.Ştiu,ţi-e teamă de un potenţial refuz.Dar ce vrei,să-i vorbească altu-n locul tău? Fii serios,nu ţi-ai dori să treacă timpul pe lângă tine şi să o vezi în braţele altui băiat...Te-ar afecta prea mult. Sfatul meu e să-ţi găseşti momentul potrivit,să o inviţi la un suc,să-i duci o floare şi să vorbeşti cu ea.Şi dacă te refuză,nu uita ce-ţi scriu acum : " O fată te place pe tine pentru ceea ce eşti, pentru că eşti tu însuţi ". Deci dacă te refuză, nu este fata potrivită pentru tine.Fruntea sus, există un început pentru toate.Viaţa e plină de surprize neaşteptate.

| stef87 a răspuns:

Ceva trebuie sa fie comun intre voi daca ai pus ochii pe ea! Trebuie sa fie un amanunt pe care sa-l scoti in discutie, altfel cand o vei aborda vei juca exact ca la loto (ori accepta sa vorbeasca cu tine, ori te considera doar un simplu "gagicar").
In cel mai rau, prima oara cand te intalnesti cu ea incarca sa o saluti si sa-i spui ca intalnind-o intamplator de atatea ori, ai vrut sa o cunosti. Fii cat mai sincer!

| xXCrystyanXx a răspuns:

Frate iti spun un singur lucru: Cu rusinea mori de foameeeee.Chestie testata de mine.Ok nu am murit de foame dar intelegi tu.

| thefirstangel a răspuns:

Buna,,.pai nu-i spune tu personal: roaga-ti cel mai bun pr s o faca( s ii ceara id-ul) sau s o intrebe daca vrea sa fie cu tine...

eu asa am facut cu un baiat si a mers :d

bafta! fundita?