Salut,
De multe ori, unele din persoanele descrise de tine nu au creier si nici o atitudine ok.
Degeaba e frumos si cu suflet daca e un fatalau frustrat.
Se vede si aici pe TPU ca numarul celor de genu e tot mai mare.
Ce sa-i ceri unui tip care intreaba geva de genu "imi place de x, cum procedez? Sau cum si cand i spun ca o plac?
Prima data te gandesti ca au 12 ani dar unii sunt majori...
Si nu e vorba de timp, multi se autosaboteaza singuri.
Poate daca ar actiona, ar avea un succes de care ar fi foarte entuziasmati...
Iar despre fete nu pot spune ca e exista una frumusica cat de cat care sa se planga ca nu are o relatie...
Eu nu am vazut in viata mea ca un barbat frumos /femeie frumoasa sa se planga ca nu are parte de relatii, sex, aventuri
Te contrazic. Aia frumosi la infatisare au relatii, iar cei care sunt sufletul mare, nu. (si mai ales creier. sa nu uitam de el).
Cum se face? Pai. simplu : prostie, imaturitate, 0 gandire. Adica iti dai seama cum mai sunt si unii cu,, dragostea la priva vedere". Imi vine sa-mi dau cu ceva in cap cand aud de asta. Iti dai seama ca te indragostesti de persoana respectiva doar de aspectul ei fizic. Chiar daca nici numele nu i-l stii, dar totusi te indragostesti. E normal asa ceva?
Daca vorbesti de tine, cu siguranta atitudinea te strica. Poate esti prea arogant/a si cu nasul pe sus
Sunt pretentios, nu arogant
Si eu sunt. Dar asta nu inseamna ca nu mi-am gasit pe cineva care sa indeplineasca standardele. Ce sa zic, asteapta si are sa vina si pentru tine
De 8 luni tot aștept... plec in Germania cât de curând, nu știu dacă o sa mai am pe cineva acolo...
Te loveste cand nu te astepti
KatiMe27 întreabă: