| Andreeas_Andreeas_1997 a întrebat:

Cum se face ca oamenii frumoși la înfățișare și suflet nu au o relație? Am impresia ca noi, tinerii nu mai suntem dispuși sa ne acordam timpul cuiva...

11 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
De multe ori, unele din persoanele descrise de tine nu au creier si nici o atitudine ok.
Degeaba e frumos si cu suflet daca e un fatalau frustrat.
Se vede si aici pe TPU ca numarul celor de genu e tot mai mare.
Ce sa-i ceri unui tip care intreaba geva de genu "imi place de x, cum procedez? Sau cum si cand i spun ca o plac?
Prima data te gandesti ca au 12 ani dar unii sunt majori...
Si nu e vorba de timp, multi se autosaboteaza singuri.
Poate daca ar actiona, ar avea un succes de care ar fi foarte entuziasmati...
Iar despre fete nu pot spune ca e exista una frumusica cat de cat care sa se planga ca nu are o relatie...

| RAY a răspuns:

Eu nu am vazut in viata mea ca un barbat frumos /femeie frumoasa sa se planga ca nu are parte de relatii, sex, aventuri

| Nemessys a răspuns:

Te contrazic. Aia frumosi la infatisare au relatii, iar cei care sunt sufletul mare, nu. (si mai ales creier. sa nu uitam de el).
Cum se face? Pai. simplu : prostie, imaturitate, 0 gandire. Adica iti dai seama cum mai sunt si unii cu,, dragostea la priva vedere". Imi vine sa-mi dau cu ceva in cap cand aud de asta. Iti dai seama ca te indragostesti de persoana respectiva doar de aspectul ei fizic. Chiar daca nici numele nu i-l stii, dar totusi te indragostesti. E normal asa ceva?

| RAY a răspuns (pentru Nemessys):

Corect asa e

| sweetangels a răspuns:

Daca vorbesti de tine, cu siguranta atitudinea te strica. Poate esti prea arogant/a si cu nasul pe sus

| Andreeas_Andreeas_1997 explică (pentru sweetangels):

Sunt pretentios, nu arogant

| sweetangels a răspuns (pentru Andreeas_Andreeas_1997):

Si eu sunt. Dar asta nu inseamna ca nu mi-am gasit pe cineva care sa indeplineasca standardele. Ce sa zic, asteapta si are sa vina si pentru tine

| Andreeas_Andreeas_1997 explică (pentru sweetangels):

De 8 luni tot aștept... laughing plec in Germania cât de curând, nu știu dacă o sa mai am pe cineva acolo...

| sweetangels a răspuns (pentru Andreeas_Andreeas_1997):

Te loveste cand nu te asteptiwinking

Răspuns utilizator avertizat