| Indragostit112 a întrebat:

Daca ati fi indragostiti de o persoana de pe TPU cum v-ati comporta cu ea? I-ati spune sau ati tine secret?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Indragosteala TPU nu exista

| Sofer a răspuns:

I-aș spune direct. Nu as tine secret asta.

| Marius22222222222 a răspuns:

Ias Da semne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai întâi ar trebui să știu cum arată. Dacă mi-ar place de acel cineva aș incepe să flirtez cu el. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as sterge contul de TPU. Ar trebui sa am o viata foarte tristã sa ma indragostesc asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! I-ar cere datele de contact, apoi ne-am întâlni în real life si de acolo-i "poveste". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș tine secret. Apoi aș aștepta să-mi treacă...
Nu îmi doresc o relație de iubire care să înceapă "virtual".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

big grin Nu mai am varsta aia.dar am primit minunata gluma ca baiatu imi scrie ca "nu vreau sa ma combin cu el". Chiar trebuie s-o mentionez, da asa se intoarce favoarea unor glumeti de pe net care sunt cu relatiile reale chiar si cand sunt online.

| Anonima163333 a răspuns:

I-aș spune.Desi nu cred ca m-aș îndrăgosti deoarece am 13 ani si aproape toți de pe TPU au mai mult decât mine.

| Justme79 a răspuns:

Buna sfatul meu este ca trebuie sa stii sigur daca si aceea persoana are catusi de putin ceva sentimente fata de tine gen sa te placa sa vezi ca este interesata de tine ca persoana, ca vrea sa vorbeasca cu tine etc chesti normale eu cred ca ar fi ok in cazul in care si ea te place...

| VI3 a răspuns:

Ce înseamnă îndrăgostit?
Vrei să vorbești cu cineva?
Bănuiesc că ești o persoană timidă, care nu prea iese din casă, nu? Este frumos să iubești pe cineva, pe care nu l-ai văzut în viața ta. Oi fi tu mic, dar măcar nu ești superficial.
Iubirea înseamnă, să iubești orice ființă, indiferent de religie, culoare pielii sau a gradului de conștientizare.
Aș vrea să citesc și eu, măcar o dată pe TPU, o întrebare gen: Mam îndrăgostit de un animal.