Buna bogdan.eu consider ca nu trebuie sa iy dai nici un rasp, e mai bine asa.incearca sa fi mai distant fata de ea si ea sg isi va da seama ca nu o plci si ca nu vrei sa fi cu ea.eu zic ca daca iai zice in fata ca nu vrei at ar prinde ura, nah i`ai rani orgoliu...sincer eu una ma bucur ca mai sunt baieti care se gandesc cum sa iyi spuna la o fata ca nu o plac, deci tot respectu` din partea mea...si iti urez multa bafta
Bogdan.pai cum sati spun.in orice fel nu i-ai spune asta va fi o lovitura pentru ea. daca e sa vb despre parerea mea cel mai bine e sa-i spui ca vrei o pauza.ca ai suferit in trecut de iubire si ca acum nu poti avea relatii serioase.ai suferit mult si nu vrei sa faci sa sufere pe altcineva asa cum tu. ceva de genu ista.
da poate nu e corect ce vei spune insa aceasta nu va durea asa tare.sa fi fost in locul ei eu personal intelegeam.
pooop. de la blaxy
Pai ii spui ca nu va potriviti, ca nu e genul tau de fata, sau ii spui pur si simplu ca nu o placi.sau ca deja tu ai o prietena si o iubesti...cam asa ceva
Ai putea sa fi sincer si sa ii spui ca nu vrei sa o faci sa sufere insa nu doresti sa ai o relatie cu ea, dupa parerea mea sa fi sincer e cel mai bine
Ioana nu st de acord! pune-te in locul ei! nu cred ca i-ar placea sa iti spuna asta...nu stiu! cred ca ar trebui sa ii zici ca nu vrei o relatie momentan! sau poti sa ii spui ca ai prietena in orice caz trebuie sa o iei usor! si sa nu ii spui direct ca nu vrei sau ca nu o placi! asta ar face'o sa se simta mai raaau baftaaa
Pai oricum i-ai zice,o sa fie o "lovitura".
cel mai usor mod (si fara a o face de ras) ii zici ca tu crezi ca cel mai bine e sa ramaneti doar prieteni(deocamdata)pentru ca ti-ar fi greu sa o iubesti ca pe o iubita, si tie iti place compania sa ca o amica, si ca nu vrei sa strici prietenia dintre voi2 bft!:*
Spune-i ca momentan nu te intereseaza o relatie serioasa si nu vrei sa o ranesti, fiind aventurier.:*
Pai daca e asa hotarata o sa fie desul de greu
Ceva in genu : " Meriti pe cineva mai bun decat mine", "crede-ma o sa te fac sa suferi " etc. Ceva in genul ideea e ca trebuie sa o convingi ca nu se merita sa fie cu tine si sa-i dai motive de ce tu nu ai fi bun pentru ea si sa ii creezi o imagine negativa despre tine Poate in felul asta o poti face sa se razgandeasca. Adica sa nu creada ca e vina ei...
Kida.spui ca nu esti de acord cu mine dar spui jumate din ce am spus si eu
si am am zis sa ii zica ca are prietena...asa ca de acum inainte citeste cu mai multa atentie
Eu am zis ca nu sunt de acord cu,, Pai ii spui ca nu va potriviti, ca nu e genul tau de fata,, asta ar durea prea tare! oricum imi cer scuze daca te-am deranjat:X
Andrei5001737 întreabă: