Poate ca ii este frica sa iti spuna, gandindu-se ca o sa fii gelos si o sa va certati, exact cum ai spus si tu. Totul este posibil. Asteapta sa mai treaca putin timp sa vezi daca tot asa decurge relatia. Nu ar fi bine nici sa dai cu piciorul la 2 ani jumate ce ia-ti petrecut impreuna.
Nu mai fi asa agitat incearca sa fii mai calm si sa gandesti cu capul limpede nu cu o mie de ganduri. Ei iai spus pana acum ce gandesti sincer? Eu cred ca nu iai spus nimic. Incearca sa vorbesti cu ea ca tot spui ca aveti 2 ani impreuna ar trebui sa comunicati. Si ar trebui sa o intelegi si pe ea ca poate are treaba sau mai are unele proble nu stiu acum depinde ce vei face tu. Succes!☺
De spus i-am spus, am vorbit cu ea. Stii cum e? E ca atunci cand crezi ca totul s-a rezolvat, te-a inteles, te face sa crezi ca totul e ok, si apoi dupa un timp iti dai seama ca iar te minte. Poate ii este frica sa-mi spuna ca se duce in oras sa nu cred eu ca o bat la cap sau ca is gelos dupa aia. Ma gandesc si la varianta asta.
Poate ca ii este frica sa iti spuna, gandindu-se ca o sa fii gelos si o sa va certati, exact cum ai spus si tu. Totul este posibil. Asteapta sa mai treaca putin timp sa vezi daca tot asa decurge relatia. Nu ar fi bine nici sa dai cu piciorul la 2 ani jumate ce ia-ti petrecut impreuna.