| goanta9595 a întrebat:

Dau funda.
Am >16- 17 ani si am trecut clasa a9a [Ai mei m-au dat mai tarziu la scoala.]
Acum ceva timp, am sustinut EN 2020 la care am luat o nota ok.In aceasta perioada m-am rugat mult timp si cred ca acest lucru m-a ajutat.
Recent, mi-a fost propusa o experienta sexuala de catre 2 fete[eu fiind virgin]. Ar trebui sa accept?
Mi-e frica ca in caz ca acept nu voi intra la liceul unede imi doresc pentru ca D-zeu nu e de acord cu sexul inainte de casatorie.
Nu stiu ce sa spun..Anul trecut s-a intrat cu 8, 5 eu am luat 8 si anul acesta a fost EN mai usoara ca anul trecut, insa, mi-a intrat in cap ca pot intra, dar nu trebuie sa particip la experienta sexuala.
Ce ziceti? Ar trebui sa fac sex cu cele 2 fete? Sau sa NU si sa ma rog sa intru la liceul dorit.
P.S. Nu sunt un baiat foarte credincios de fel.

Răspuns Câştigător
| Vikaa a răspuns:

Pff,nu mori daca te culci cu ele,mai bine le accepti propunerea decat sa te faca prost si fatalau,parerea mea =)
Mai intai fa pe rand cu ambele,ia-o pe a mai proasta dintre ele si rupe-i tobele, daca vrei sa dureze partida cauta pe Youtube metode sau dai un search pe nea Google, o sa iti fie de folos. Sexul e ceva frumos, e o placere trupeasca, pana la urma cine nu a facut-o in afara casatoriei? Astea sunt prostii, da-i ca surdu in clopot si arata-le ce poti.
Succes :*

| goanta9595 explică (pentru Vikaa):

Mersii mult de ajutor, acum vor sa revinawinking

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa pui in cui sexul, pana termini liceul, ca ai mulet lacune si apoi, negocierea cu Dumnezeu nu este posibila...ca una ceri si alta primesti, cand cedezi ispitelor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dumnezeu când a făcut sexul acum 1 miliard de ani, nu exista căsătoria, deci este de acord.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Caterinca sau bigotism?