| Nionex a întrebat:

dau Funda...osa va spun problema care ma chinuie acum 1 luna am terminat cu prietena mea am vorbit noi nu am mai putut sa stau cu ea si genu asa ceva ...acum simt lipsa unor cuvinte dulci niste buze foarte calde problema ca pot sa-mi fac alta prietena dar nu vreau sa par o lipitoare care caut fete dupa luna aceasta eu am facut o schimbare in viata va rog sfaturi ceva URGENT plizz multumesc. FUNDA

Răspuns Câştigător
| DiiiaDy a răspuns:

Hei,scumpule daca simti nevoia de o persoana inseamna ca ai nevoie de o relatie, spui ca a trecut o luna de la despartire, nu cred ca este foarte putin ca sa incepi o noua relatie.Eu iti propun sa incepi sa cunosti fete noi poate iti gasesti si jumatatea, daca stai singur si vei suspina asa la nesfarsit mai mult vei suferi! sper ca ti-am fost de folos te pup :*

| Nionex explică (pentru DiiiaDy):

Mersi frumos esti o fata deosebita doar ca problema e ca nu vreau sa par direct si in plus nu stiu ce fatasad

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu ai dat papucii, ce te vaiti? Cel putin o data in viata se intampla sa ne para rau dupa o decizie. Daca esti in stare sa recunosti in fata ei ca ai fost un prost nenorocit... atunci fa-o si ia-o inapoi.

| MrSoapte a răspuns:

Daca simti nevoia de "cuvinte dulci si buze foarte calde", atunci cand dai de greu...inseamna ca nu esti suficient de cerebral! Fa tot ce-ti sta in putere, sa te descurci singurel in orice situatie! Dupa o luna, se presupune ca ai depasit greul ala mare! Cred ca esti la varsta aia la care, fetele trebui sa vina in viata ta, sa faca ce e de facut si, sa plece! Relatiile si dragostea adevarata, vin mai tarziu! Crede-ma!

Răspuns utilizator avertizat
| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Daca vrei vorbe dulci si nu vrei sa cauti alta fata si daca stii ca mai ai sentimente pentru fosta prietena incearaca sa te impaci cu ea ...si zii ce ai pe sufletwinking

| vRawr a răspuns:

Omule,stai chill, nu te ambala. Faptul e consumat,poate mai ai sanse sa fii cu ea,dar nu asta e ideea,toata chestia de baza este ca esti adolescent,pana mea, e valabil pentru orice om, si atasandu-te de o persoana asa de mult intrucat sa ajungeti sa faceti aceste lucruri, iar apoi brusc totul sa se termine dupa ce a durat o perioada lunga de timp, mi se pare normal sa duci lipsa, si eu cred ca iti vei aduce aminte si peste 1 an,lucrurile astea raman tiparite in subconstient. Daca tu te-ai despartit de ea din cauza comportamentului sau unele greseli majore pe care le face,nu cred ca s-a schimbat,viata e in mainile tale,nu te rezuma la o fata,daca nu primesti aceeasi doza de afectiune pe care o imparti totul e inutil,poate chiar mai mult de atat,e chiar absurd. Nu fi trist,multi trec prin asta, uita, nu incerca sa uiti, fa-o pur si simplu, inconstient!

| B79EVO a răspuns:

Trebuie sa treci peste, sa uiti si sa iti faci alta prietena...big grin