| KrEzZe99 a întrebat:

De aproximativ 2 luni am cunoscut o fata foarte draguta. Am inceput sa vorbim,sa iesim pe afara etc. Totusi am o problema. De cateva zile a inceput sa nu mai vorbeasca cu mine,sa nu ma mai bage in seama si chiar vorbeste cu mine mai putin decat prima data cand am cunoscut-o. Eu chiar o iubesc si imi doresc sa fiu cu ea, dar poate nu simte la fel... Un sfat care m-ar putea ajuta? Multumesc pentru raspunsuri. happy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai facut inca de la inceput o mare greseala: ai iesit afara cu ea la plimbare, iar ea nu voia asta, dorea sa stati mai mult in casa. Totusi o poti iubi in continuare, acest drept nu ti-l poate lua nimeni.

| DeeaV a răspuns:

Nu o stresa, ofera-i timp liber. Intreab-o deschis daca are o problema cu tine in caz ca observi ca se agraveaza situatia si cel mai bine, discuta deschis cu ea in legatura cu ce simti. Poate simte si ea la fel big grin

| lovemeoana a răspuns:

Poate ca ea si-a gasit pe altcineva si nu stie cum sa iti spuna... sau poate ii e teama ca tu nu o iubesti destul...incearca sa stai de vorba cu ea. Mult succes :*

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Buna.
Tu spui ca ati inceput sa va cunoasteti mai bine, sa iesiti, iar ea nu mai vrea sa vorbeasca cu tine... Te-ai intrebat daca ea are pe altcineva sau pur si simplu este atrasa de alt baiat? ...alt motiv nu vad sa fi avut sa se distanteze de tine. Incearca sa vorbesti cu ea cate putin..si poate reveniti la stadiul in care erati. Sau daca ai putin mai mult curaj, cu prima ocazie cand va intalniti, discuta cu ea despre acest subiect, cere-i macar o explicatie si spune-i ce simti pentru ea..fii cat mai dulce si dragut. incearca sa te apropii de ea, dar daca te respinge..ar fi o cauza pierduta. O seara frumoasa!

| Δna a răspuns:

Eu cred, că i-ai spus probabil ceva, ce o deranja. Așa suntem noi, fetele! Ne schimbăm la zi. Impresioneaz-o cu ceva, arată-i că, tu chiar o iubești și că ai da orice ca ea să fie fericită alături de tine, și că ești totul pentru ea. Scrie-i un bilețel, cu tot ce simți. scrie-i că, o iubești și o vei iubi mereu. Gândește-te, dacă tu iubești o persoană, ai putea săă fii atât de orgolios, să nu îi spui că mori dacă nu o vezi zâmbind alături de, tine, de persoana ta? Dacă te iubește, te iubește așa cum ești. Dacă nu, oricum, vei întâlni pe cineva, care v-a da orice să te vadă că zâmbești! Biee :3