| MaximSpeed a întrebat:

Salutare TPU, de cateva saptamani ma cert cu iubita mea din motive banale, de exemplu daca am acceptat cererea unei fete sau am dat like unei fete ea incepe sa se certe cu mine.Am mai lasat de la mine crezand ca o sa inceteze.Ne impacam 1 zi si seara ne certam iar.Nu vreau o relatie ca asta..cu certuri incontinuu.Am incercat sa renunt la ea dar nu pot, pentru ca tot ea ma cauta.Am incercat sa vorbesc cu alte fete dar ea mi se pare unica si cea mai frumoasa. Ajutati-ma, ce sa fac?

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai mai pus intrebarea deci copy/paste la raspunsul care ti l-am lasat acolo

Halele maica sfanta frate esti prea tanar sa te incurci cu isterice demente in locul tau o internam la psihiatri la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia BUCURESTI

frate ignor total fugi de ea cat mai poti pana nu vei fi ranit

| RAY a răspuns:

Ti se pare pentru ca o iubesti pe ea de asta,ai putea vorbi cu ea,dar fetelor le place drama fi si tu mai indiferent, nepasator, rece daca atunci nu te ma suna las-o, ea nu te iubeste e doar un capriciu al ei poate are o boala cu capul si face de astea mai sti, in orice caz o sa te albesti la par in curand daca continui, si numai vb cu alte fete ca i arati ca isi bati joc de ea, nu fi curvar si tu

| ywar a răspuns:

Fugi maxim! Alta. MaximSpeed!

| WaterDrop a răspuns:

Inca mai ai timp sa fugi de ea pana nu`ti taie cucul in somn.

| Biu009 a răspuns:

Asa sunt fetele la varsta asta, n-ai ce sa le faci, suportilaughing

| miru_9957 a răspuns:

Daca chiar tii mult la ea si aveti o relatie care a durat destul de mult, cred ca merita sa porti o discutie cu ea si sa ii explici frumos ca nu are de ce sa fie atat de geloasa, ca ea e cea mai frumoasa in ochii tai. Daca nici asa nu intelege, atunci cred ca mai bine ar fi sa va despartiti
Ea este asa ori pentru ca nu are deloc incredere in ea(deci ar trebui sa o complimentezi mai des) ori ii e prea frica sa nu te piarda.In orice caz, poarta o discutie cu ea si dupa vezi daca se schimba