| 4ever23 a întrebat:

DE CE dracu puneti intrebari de genu': "Am facut sex neprotejat cu x... sunt insarcinata?", "X si-a "dat drumu" pe pat sunt insarcinata?"

Voi de EDUCATIE SEXUALA NU ATI AUZIT?

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Majoritatea care pun astfel de întrebări sunt trolli (sau vor să fie, dar sunt cam varză). Cât despre cei care pun întrebări ca astea pe bune, mă mir că n-au părinţi să-i înveţe dar au să le plătească internetul.

3 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Lipsa de educatie, bun simt, si doar 6 ani de acasa, cu greu dau 6 ani.

| Barblaster a răspuns:

E inutil frate.Au fost MULTI inaintea ta care au spus-o...Cel mai bine ar fi sa nu le raspunda nimeni si sa-si dea sema singuri/singure cat de inculti/inculte sunt

| ColaCola a răspuns:

Racesti gura degeaba si consumi resurse la calculator aiurea cu aceasta intrebare.
Copii din ziua de azi mai intai cu practica si apoi cu teoria.Insa,sincer si inainte erau la fel doar ca nu erau atat de expusi.
Cel putin, mama mea mi-a povestit "n" exemple, de pe vremea ei cum fetele se maritau la 15-16 ani si aveau copii, insa nimeni nu stia pentru ca nu aveau net.
Chestia asta este de cand lumea si nu e ceva neobisnuit.Fiecare face ce vrea cu viata lui,bun sau nu.
Intr-adevar,ar putea sa se intereseze pe GOOGLE ce inseamna sexul cu adevarat,ca nu e doar placere ci e mai multa responsabilitate.
Toate se gandesc la sarcina da la hpv,sifilis,gonoree, chlamydia, sida si altele nici nu au auzit.