"Ce urmaresc de fapt aceaste femei? Sa-si testese partenerii, sa vada reactia lor...Sa-i faca gelosi?
Exact
Vor sa obtina o reactie din partea ta.
Tu insa daca esti barbat in adevaratul sens al cuvantului si ai o viata si o valoare, fie alegi sa nu bagi de seama fazele astea ca si cum nu te-ar afecta(poate sunt doar asa la gluma), fie poate e mai serioasa treaba intre voi, si purtati o discutie in care ii spui direct sa inceteze ca e un gest tampit si deranjant.
Daca continua, ii dai papucii, fara mesaje siropoase, fara vulnerabilitate emotionala.
Rece si direct "N-am vrut sa se ajunga aici, dar tu ai ales asta. O sa-mi lipsesti, sper sa fii fericita acum" si nu-i mai raspunzi deloc cateva zile, o tii in ghosting, maxim un seen si 2-3 cuvinte cateva zile mai tarziu. Daca te iubeste cu adevarat o sa faca tot posibilul sa te caute si sa va impacati, daca nu, oricum nu te iubea.
This is the game, Gotta be a G bro
Cele care recurg la astfel de joculete sunt fete, nu femei cum le-ai numit, chiar daca au o varsta trecuta de 25+, o femeie adevarata nu se joaca cu tine si nu te face gelos pentru validarea proprie, construim ceva impreuna sau ne facem in ciuda, suntem dusmani cu beneficii sau ce sa inteleg din astfel de gesturi?
Greseala e cand accepti, daca ai intampinat o asemenea situatie paraseste scena.
Este doar un test, sa vada daca baiatul est suparacios, gelos sau violent.
Dar acest tip de test este folosit in aceeasi masura si de barbati, tot pentru a le testa pe fete.
Am 38 ani si din pacate nici acum nu am reusit sa inteleg femeile. Daca ar exista un manual l-as citii de 5 ori.
Bucura-te de prezenta lor si daca ai vreo curiozitate du-te si intreaba-le direct.