| mihaialexandruanonimumous1234 a întrebat:

Salutare TPU! De ceva timp, aproximativ 5-6 luni tot observ o chestie. Daca mă abțin din masturbare mi se curăță fața de coșuri, dar odată ce o fac in cam 2-3 zile mă umplu la loc. Are vreo legătura masturbarea cu apărutul coșurile? Și daca da, de ce, și daca mă las de tot mi se curăță fața?

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Are legatura cu fluctuatiile hormonale.

Umbla la alimentatie. Pielea este organ excretor, tot ce mananci se reflecta pe ten.
Evita zaharul, bauturile carbogazoase, mancarea de tip fast-food, chipsurile. Evita lactatele. In general, evita alimentele inflamatoare.
Hidrateaza-te, consuma mai multe fructe si legume. Consuma radacinoase (morcov, telina, sfecla rosie etc), sunt prebiotice care asigura o flora intestinala sanatoasa.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Apărutul coșurile in ce limbă scrii ca sigur ai faultat grav gramatica, fuguța la alergolog si spune i lui de coșurile de pe față si l@ba, se va prăpădii de rîslaughing laughing

| annonimaaaa555 a răspuns:

Masturbarea poate influența hormonii și producția de sebum, ceea ce poate agrava acneea. Dacă te oprești, e posibil să vezi îmbunătățiri, dar și alți factori (dietă, igienă, stres) contează.

| Emilian65 a răspuns:

Da, asa reacționează organismul tău la masturbarea pe care o practici. Ca să ai fata frumoasa, lasă-te de masturbare.