De unde știi că te-a mințit?!?
Dar asta nu e chiar important - problema e alta: care e de fapt întrebarea, că eu nu văd niciuna?
Cum te-a mintit, mai primitivule? Vroiai sa curga sange ca din porc, sa te simti viril? Eu inteleg ca esti incult, dar intrebarea se pune, nu se deduce de cei ce vor sa raspunda. Oricum, fata ti-a dat ceva valoros, pe care nu il meriti.
Daca tu esti ignorant si nu ai nicio cunostinta de anatonia corpului uman nu inseamna ca te a mintit
Intrebarea se pune si nu se deduce. Iar fata nu te a mințit, nu e vina ei ca tu nu te pricepi la anatomie.
Din ce am inteles eu el vrea sa spuna ca daca fata mai era virgina in momentul in care s-a culcat cu el, acum e discutabil pentru ca nu tuturor fetelor au sangerari la dezvriginare, asta depinde de elasticitatea himenului si de cat de uda era in momentul penetrarii, cum poti sa-ti dai seama? pai data viitoare cand o faceti trebuie sa intre greu si sa o doara.
Sangerarea pe care o descrii este absolut caracteristica pentru dezvirginare: 1-2 picaturi care nu raman pe penis ci pateaza cearsaful sau un servetel.
Si totusi, nu ar fi amuzant ca ea chiar sa te fi mintit si totusi toata lumea sa te certe tot pe tine? Ca unele dintre mintile luminate de mai sus se pare ca uita ca lumea mai si minte. Si singurul om care poate minti mai mult si mai dezinvolt decat o femeie poate fi doar o alta femeie... Asta nu inseamna ca te-a mintit, evident.
loramesesan întreabă: