Hmm, ma gandesc ca poate in subconstientul tau te-a afectat faptul ca acei colegi ai tai va ironizau pe tine si fata aceea iar undeva, in mintea ta, ai blocat fara sa vrei dorinta de a te mai indragosti de altcineva.
Eu cred ca este un lucru temporar iar atunci cand vei gasi o fata compatibila atat emotional cat si sentimental cu tine, atunci acea "scanteie" va aparea fara ca tu sa te astepti.
Nu forta lucrurile caci in timp se vor rezolva.
Ce gaseste, ca nu gaseste nimic, toate sunt luate atunci
Stai linisit ca esti mic. Si eu eram la fel la 15 ani. Eram tachinat ca ma purtam frumos cu o fata si o vizitam des, era frumoasa ce-i drept, dar nu o placeam in calitate de iubita. De atunci nu am mai fost atras de nici macar o fata pana acum cand am facut 20 de ani si am o iubita.
Trebuie sa ai răbdare cu tine.
În principiu nu te grăbi și așteaptă sa simți cu adevărat ca iubești pe cineva. Nu trebuie sa o faci ca este la moda și este evident ca nu trebuie sa placi pe oricine (sau sa iubești).
Pe de alta parte, exista și persoane care nu se simt atrase de nicio alta (fie ca e băiat sau fata), dar nu știu exact denumirea. Se afla în clasificarea orientarilor sexuale.
Nu te îngrijora, trebuie să îți ocupi timpul construind ceva, fă sport, mănâncă sănătos, învață să cânți la pian, înoată și vine și scânteia. Nu te teme, oamenii care stau departe de desfrâu încă de mici trec prin astfel de încercări. E normal, sunt puternici de mici. Curaj și succes!
HappynewCenusa întreabă: