| Biki a întrebat:

Deci am 12 ani.Mama mi-a promis ca de ziua mea daca sunt cuminte, o sa ma duca in canada si vom sta 3 luni acolo maiprecis toata vacanta de vara! Matusa noastra sta in canada.
Si din cate stiu si jb love struck sta in canada. Vrem sa luam bilete inca de pe acum la concertele lui.Si cineva mai zis ca daca il platim cu o suma fparte mare ne lasa sa vb cu el! Si mama il place pe justin deci a zis ca sigur o sa dea bani.
Eu ma gandeam ca ma inprietenesc cu el love struck. Poate daca ma considera draguta as putea fi iubita lui? Cate sanse sunt? Mai zis si ca nu stiu prea bine engleza dar imi pune tati mediatii.
Deci cum sa ma port cu jb? Dar daca el nu o sa ma vrea crying?

Răspuns Câştigător
| OurGeneration a răspuns:

LOL! sunt 0, 000000000000001% sanse ca Justin macar sa te observe.In primul rand, el nu sta in Canada, ci doar s-a nascut acolo.In al doilea rand, Justin are milioane de fane, si este imposibil sa ajungeti iubiti.Au fost sute de fane care au avut parte chiar si de concerte private si erau fete dragute dar nu a ajuns la o relatie.Probabil daca vei avea acces la culise vei avea sansa de a vorbi cu el, dar doar atat. Sper ca nu te-am ranit, dar multe fete spera la asemenea dragoste:*eu iti doresc mult noroc si sa te distrezi in Canada. daca de fapt nu este o minciuna.bye`bye :*:*:*.

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prea multe vise care le publici la misto nu crezi?

| Азбука a răspuns:

Ai grija, poate se indragosteste de tine laughing

| pink10 a răspuns:

Nu creeed! Nu mai pot de ras rolling on the floor))
Tu crezi ca o vedeta internationala, nationala, mondiala sau cum vrei tu sa'i zici se uita la tine?
Cine esti tu?big grin O fata de 12 ani, din Romania cu ganduri prea mariwinking
Cine e Romania? Un nimeni laughing Nici nu cred ca a auzit JB de Romaniawinking
Asa ca draguta, nu'ti mai fa ganduri si planuribatting eyelashes
Este IMPOSIBIL!
Te'am pupat :*

| Forevăr a răspuns:

Vise draga mea, vise laughing)
Cate fane are Jb (BlowJob) rolling on the floor sunt sanse 1 din 10.000 ca sa te observe. Si 0, 0000000000000000000001 din 100.000.000 sa fii iubita lui.

| thegreatgatsby a răspuns:

Esti dusa sau faci misto?
In primul rand, Justin nu mai locuieste in Canada.
In al doilea rand, Justin nu mai are niciun concert pana in septembrie. Nici macar in Canada.
Nimeni din echipa lui nu o sa te lase sa vorbesti cu el daca le dai bani. Acolo nu e ca in Romania. Ori cumperi bilete vip la un posibil concert or castigi un meet and greet ori ai noroc sa te intalnesti cu el pe strada.
Justin are iubita. LOL

Răspuns utilizator avertizat
| Dxi a răspuns:

In primul rand, cine ti-a zis ca daca ii dai bani vorbeste cu tine, cred ca a facut misto rolling on the floor In al 2 lea rand, nu cred ca ar fi cu o pustoaica de nici 12 ani. Iti dai seama ca daca toata lumea ar da bani, toata lumea ar vorbi cu el, nu esti singura fata moarta/lesinata dupa JB, toata copilele viseaza si se roaga pentru a fi cu el. Eu zic sa nu iti faci iluzii pentru ca nu are rost deloc. Din atatea mii de fane, te duci tu acolo, la 12 ani, din alta tara, nu vorbesti engleza. tu cam cate sanse crezi ca ai?

| Tsiitsix3 a răspuns:

HEy ai grijjalaughing sa nu te atingi de el ca sar nebunele pe tine( fanele)De numai ajungi tu in viata ta la el.laughing) poate in spital.Hei fata tu crezi cxa te credem ca mrgi la justin. Justin e in america daca vrei sa stii.batting eyelashes iti baga meditatii doar sa vb cu justinlaughing). dnee ce lommerolling eyes daca si maicasa a auzit de el.va dati seamalaughing Adica unele mame habarnau cine ebatting eyelashes Daa.te imprietenesti u pe naiba cu el. Poaete cand dormi si visezi.batting eyelashes

| MadnessCaffe a răspuns:

Cate sanse sunt? 0.

P.S : Sinucide-te. Aluia nu ii pasa de tine si nu ii va pasa niciodata.

| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Fato, ai 12 ani. El are 16. Tu nu stii engleza, el nu stie romana. El e super star, tu nu stii sa scriihee hee, are 3249860962089 [ rolling on the floor ] de fane, si din astea, 4523532 sunt de 16 ani, si sunt frumoase, destepte, etc, si totusi, JB nu se "uita" la ele. Iar tu...tu ...viseziwinking. Sa fim realisti it wasn't me, nu ai nici macar 0, 00000000000000000001 % sansewinking. Si stai, spuneai ca mama ta il place? rolling on the floor) rolling on the floor. LooooLhee hee. Sper ca nu te-am "ranit", dar cum spuneam, nu ai sansewinking.

| Bibb1 a răspuns:

Sansele sunt de 0% happy poate 0. 0000000000000000000000000000000001% sa te observe si pe tine.bine.daca esti in primele randuri. bafta cu."fanteziile" tale.ups. vroiam sa zic voastre.

| CandyGirl_5618 a răspuns:

El canta pe scena, dar nu vine la tine sa te intrebe "cf?"laughing

| marinteodora a răspuns:

In primul rand fi tu poate te va iubi asa cum esti
si spune-i ca iubesti mnuzica lui
daca veti deveni prieteni te rog contacteaza-ma

| Flaf a răspuns:

Fetito esti inca mica si cu capul in nori.
1.In primul ti-as explica ce inseamna adevarata lume in care traim acum nu in care traiesti tu in momentul de fata.Nu prea vad acesta iubire in trebuie voi doi reciproc deoarece diferenta de varsat este destul de mare si inca esti foarte mica pentru a avea un prieten.Nu vreau sati narui visele dar nu te-as sfatui sa speri la ce ai spus mai sus deoarece suta la suta nu se va intampla. Teasi sfatui sa ravi macar putin cu picioarele pe pamant. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| pepsy56 a răspuns:

Esti o jegasa imputinita care are mintea de 2 sa o sugi

| De4su_1189 a răspuns:

Doamne toata lumea cu femeia de JB ba ce drk asa de fain la baiatu(popnarul) cu voce de fata?

| De4su_1189 a răspuns:

Ehh lasatio pe fata se da si ea smekera pe un site happy prostii oh go on

| alexam_9916 a răspuns:

DIN punctul meu de vedere ai pus o intrebare prosteasca.SI tu esti proasta la fel ca intrebarea ta.

| Carissa a răspuns:

In primul rand sa fii naturala in vorbe, la aspect.nu prea dar oricum, sa stii ca pe net apare un id "universal" pentru. fani kiss :X justin_fan94@yahoo.com.si asta e real ca mi-a dat webu' happy deci iti urez bafta multa kiss

| Carissa a răspuns:

Sper ca te-am ajutat. Iar daca vrei sa vb despre asta. putem vb pe :bc77cez@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu pleci în nicio Canadă. Nu ai nicio mătușă care stă în Canada.
2. Nici nu îți permiți bani de bilet de avion, hă.
3. Nu știi tu engleza, dar nici cu româna nu stai mai bine.

| Biki explică:

Ourgeneration mersi mult :* popiki

| bOgDi_5889 a răspuns:

DA sa stii merita sa incerci.Nuti pot garanta ca vei reusi dar nu te costa nimic sa incerci thumbs up BAFTA
Funda