V-ati despartit numai asa ca te-ai plicti de ea? Ce prostie e asta?
Probabil ca te place dar nu ma ivrea sa o 'pasezi' ca data trecuta. bine si face cu tine
Da
am vazut ca dai raspunsuri geniale si poate ma faci sa ma simt mai bine i-a zis, cum o uit?
Simplu fratelo, indiferenta si atitudine bad boys, las-o pe ea sa te caute si cand te cauta nu te lasa usor las-o sa fiarbe, iesi in oras cu o fata da checkin plus poza sa vezi cum va reactiona
Asteapta si vezi ce se intampla. Nu o forta, las-o pe ea sa se lamureasca ce vrea de la tine.
Nu stiu de ce v-ati despartit, dar eu nu cred in lucruri dintr-astea. De cele mai multe ori cand se intampla ceea ce descrii, fata se simte singura, poate sa se fi despartit de cineva sau sa nu ii fi iesit ceea ce isi dorea si are nevoie de atentie. Este un fel de escrocherie sentimentala, poate chiar facuta inconstient, stie ca tii la ea si ca va avea atentia pe care si-o doreste.
Pai vorbeste cu ea si clarificati exact ce simte unul pentru altul...si ce fel de "iubire" e, doar ca de prietenie sau e ceva mai mult de atat...
Treci peste! vei vedea ca acolo, "afara" sunt o multime de fete mult mai bune care ti ar putea starni interesul mai mult. O relatie incheiata este si un capitol incheiat [exceptie facand relatiile unde se termina din cauza unor factori externi, si partenerii inca au sentimente REALE de iubire].
Si tu vrei o miorlaita care isi pisa ochii nonstop langa tine?