| ReZiSTorr a întrebat:

Deci nu stiu ce sa ma fac..Am terminat clasa a VIII-a, trec in clasa a IX-a si am ramas prieten cu o fosta colega( cea mai buna prietena, nu iubita ) si de cateva zile se comporta diferit. imi spune dragule, imi spune ca de abia asteapta scoala sa ne vedem(am hotarat sa iesim amandoi dupa festivitatea de incepere) si imi tot trimite pupicei si lucruri frumoase. Faza e ca eu am mai avut o prietena (de data asta iubita ) si cu ea am ramas prieteni, dar ne-am certat pentru ca era foarte indiferenta cu mine si ce sa mai. nu mai vorbim deloc.Ma gandesc sa incerc o relatie cu ea( fosta colega) pentru ca am trait niste momente cam neplacute cu fosta si mi-a fost greu.Am uitat sa spun, amandoi am intrat la acelasi liceu, doar ca eu in A si ea in B.Dau funda? ce sa fac? daca ma refuza?

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Incercati sa reluati prietenia dintre voi si vei vedea ca va fi bine pentru amandoi.

| EdyakaSmoke a răspuns:

Roagate sa nu te bage la friend zone! happy
Vorbeste si tu dragastos si iesiti impreuna... poate reusesti ceva. happy

| ioanacristina666 a răspuns:

Nu o evita.Ramai in continuare prieten cu ea si daca vezi ca vrea altceva, poti incerca si o relatie, sau daca nu o relatie cu mai putine obligatii gen friends with benefits.Acum nu mai esti in clasa cu ea.Deobicei oamenii se schimba cand intra la liceu, vor un alt fel de viata.Incearca,ca sa nu regreti dupa. Daca si tie iti place de ea bineinteles.Ca asa daca incepi sa o eviti doar de frica ca o pierzi, tot o vei pierde

| qCrazyMan a răspuns:

Incearca si poate faci ceva frumos cu ea big grin

| Crapgg a răspuns:

Din categoria, cum să ții o fata în friendzone laughing))

| Anonymous67 a răspuns:

Tu incearca...

| Anonymous67 a răspuns:

Tu incearca..."O incercare moarte n-are"...

| pisiku36 a răspuns:

Frate cum a spus Anonymous67
"Incercarea moarte n-are" dar daca te refuza asta e...