Nu crezi ca ii oferi cam multe sanse? O persoana merita a 2-a sansa dar la a 3-lea eu nu cred ca ar mai merita.
Este mai mult ca posibil sa faca aceeasi chestie si a 3, 4, 5-a oara. Ea vazand ca tu inca mai tii la ea si ca ii oferi multe sanse, va face cea vrea cu tine.Eu ti-as recomanda sa fii mai precaut, nu fii asa naiv cu ea.
Eu iti recomand sa ai grija, sa nu te considere roata de rezerva, si sa vorbeasca cu tine numai cand e singurica. trebuie sa o cunosti foarte bine, satsi dai seama ce fel de persoana e.
Tu nu ai avut nici o relatie cu aceasta fata. Ati vorbit doar.pe mess. Aceasta nu e o prietenie in adevaratul sens al cuvantului. Tinerii isi omoara timpul si-si dau frau imaginatiei pe mess, dar acest lucru nu inseamna decat "pierdere de timp". Acea fata, te-a vazut ca esti lipsit de experienta, a cautat sa vorbeasca si cu alti baieti, dar probabil ca acum, te-a ales pe tine. Deci, nu este vorba sa-i mai acorzi o sansa, ci e vorba ca mai intai trebuie sa deveniti prieteni. Poti s-o intrebi direct, si chiar s-o "atentionezi" ca nu mai vrei sa pierzi timpul pe net, ca vrei sa-ti fie prietena adevarata.
NU conteaza. Daca ei ii palce de tine.de ce nu a mai vrut sa vorbeasca cu tine acele perioade de timp? Nu crezi ca e cam suspect? Incearca sa ii bati apropoul, sa o intrebi de ce. Funda?
P. S. :deci vreau sa adaug ca in acel tp in care nu vorbea cu mine nu a fost cu nimeni[stiu asta pentru ca am cateva bune prietene care o cunosc si mi-au spus asta in plus au gasit in telefonul ei o gramada de poze cu mine(nu i le-am dat eu) practic ea s`a intors la mine iar acum ultima data chiar nu am mai vr sa vb cu ea si devenea geloasa auzind ca vreau sa`mi fac alta prietena . Ne cunoastem din generala dar acum eu sunt la liceu iar ea nu[ e cu 2 clase mai mici ca mine dar cu o jumate de an mai mica la varsta] Cum am mai zis cand aude ca vreau sa`mi fac prietena devine geloasa pune tot felul de status trm mesaje. Nuj ce sa fac:S ar urma sa ne intalnim peste 1 saptamana. deoarece ea e dimineata si eu dupa masa[nu prea avem cand] . Mai astept raspunsuri
Atunci. parerea mea este ca te place.. si eu am avut o perioada asemanatoare si poate ca pauzele acelea au fost de gandire. poate nu stia cum sa te abordeze, tsinand cont ca esti mai mare.. eu zic sa incercatsi, incercarea moarte n-are.. cine stie. . daca e iubire din partea amandurora. e perfect! restul sunt detalii.
Cel mai bine e sa faci ce iti spune inima.am inteles ca iti place foarte mult de ea din spusele tale.parerea mea este sa ii dai a treia sansa dar sa vezi cum se comporta. daca nu iti place cum se manifesta atunci ca sa iti mai ramana si tie putina "demnitate" despartiti-va sau daca nu ai d gand sa fi cu ea sa nu mai vorbesti cu ea.[asa cum a facut ea] /...mult noroc. sper sa iasa ce e mai buna :*:* tavy >
Ms tuturor pentru idei. a trebuie sa aleg decat o persoana. scuze MS INCA ODATA :X
Pai elisa ce sa fac... acum e suparataa pe mine ca nu`i mai dau a 3-a sansa si acum incerc sa fiu cu alta fata din liceu. uite daca ma poti ajuta da`mi un sfat aici[nu numai uh] :D http://www.tpu.ro/......tena-acum/