| klaudyu44 a întrebat:

Salutare TPU din nou.Acum cateva zile am pus o intrebare pe care o puteti gasi aici http://www.TPU.ro/......sfat-cum/. Aceasta ar fi un fel de continuare...Am mai vorbit cu fata aceea, si am intrebat-o direct daca vrea sa ne intalnim, si raspunsul a fost ca ar vrea, dar nu stie ce sa ii zica mamei ei cand o sa intrebe unde te duci, cu cine? mi-a spus ca asta e motivul pentru care ma refuza de fiecare data, mama ei a citit toate mesajele de la mine. Ce ar fi de facut in cazul acesta? cum sa o faca pe mama ei sa o lase cu mine? multumesc pentru eventualele raspunsuri. O seara buna!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Trimite-i frumos un mesaj in care sa o rogi mult sa va vedeti si in care sa explici ca va veti vedea exact o ora (sa zicem),ca veti merge in cutare loc si veti sta doar de vorba,ca o vei duce in siguranta acasa,ca daca e nevoie poti vorbi si cu mama ei,sa o rogi s-o lase sa va vedeti!
Daca tot ii arata mamei ei toate mesajele,sa-l arate si pe acesta,ultim,ca sa inteleaga femeia ca intentiile tale nu sunt rele.
Si,daca doreste,chiar poti merge sa vorbesti cu ea,te prezinti frumos,spui cine esti,te duci cu flori,ceri scuze de indrazneala,dar nu esti tu de vina ca are o fata asa frumoasa, desteapta si bine crescuta!
Incearca!
Joaca cu toate cartile pe fata, drumul drept e cel mai scurt!
Mult noroc!

2 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca mama ei sa te cunoasca, sa vada cu cine iese fata ei iar voi doi sa nu o dezamagiti in sensul ca daca ea ii promite mamei ei ca vine acasa la o anumita ora, faceti tot posibilul sa respectati ora, sa fie punctuala. Pe parcurs mama ei va capata incredere in tine si va fi bine.

| klaudyu44 explică:

Da,la asta m-am gandit si eu, dar cum o pot face pe ea sa o intrebe/sa ii propuna mamei sale asa ceva...asta imi da batai de cap/