| baiatulxboyx a întrebat:

Salutare TPU, dormeam azi dimineata si eram oarecum intre somn si realitate. Puteam sa imi misc mainile( dar nu le miscam ), stateam pe burta, constientizam oarecum, dar in acelasi timp visam. Visam ca eram cu o fata in pat si i-am spus ceva ( numai imi aduc aminte ) si ea s-a urcat pe mine si a inceput sa se frece de penisul meu, eu am intrat in joc si ma frecam si eu de ea, deodata mi s-a sculat si m-am mai frecat de ea 5 minute si am ejaculat.Surprinzator, eu chiar o simteam pe fata aceea, o percepeam ca fiind reala, iar cand am ejaculat in vis, am ejaculat si in realitate. De masturbat, nu m-am mai masturbat de o saptamana, joia asta se faceau 2. Am incercat sa ma las pentru ca m-am si spovedit si vroiam sa ma ajute Dumnezeu la examene, insa am dat-o in bara laughing.
Accept critica constructiva. Orice sfat e bine venit. Orice impresie e bine venita de asemenea.

6 răspunsuri:
| delisa a răspuns:

Se mai intampla am auzit la mai multi baieti! Si prietenului mei i s-a intamplat!hee hee

| katycc a răspuns:

Parerea mea este ca acest vis al tau a fost de fapt o fantezie.si te-aI excitat visand sau imaginandu-ti de fapt ceva ce te face sa te simti bine de aceea ai ejaculat.asta e parerea mea de fata. poate ca un baiat iti poate oferi o explicatie mai bunahappy

| Ctiberiu a răspuns:

Lol, omg rolling on the floor rad numi cat ma gandesc, bhbbhhh hahahaha.

| harciog a răspuns:

De fapt visul tau nu a tinut decit doua secunde.

| LittleDrop a răspuns:

Cred ca a avut loc asa numitul "vis umed". care majoritatea se intampla din cauza lipsei contactelor sexuale sau a masturbarilor.

No stress!winking

| LittleDrop a răspuns:

Cred ca a avut loc asa numitul "vis umed". care majoritatea se intampla din cauza lipsei contactelor sexuale sau a masturbarilor.

No stress!winking