Pai daca esti mototol...
Din ceea ce imi spui, mi se pare ca incearca sa te provoace, sa ai si tu o reactie, dar tu esti prea mototol...
Ia-ti azi inima in dinti (daca e nevoie), du-te la ea si ia-o in brate, spune-i ca ti-o placut mult ca te-o imbratisat ea si ca simti ca trebuie sa o tratezi la fel.
Sper ca nu-i prea tarziu, o completare: cauta sa faci acest gest cand sunteti mai singuri, eventual doar in prezenta unei/unor prietene de-ale ei. Dar cred ca stii asta.
Mane imi poti da id tau de mess? Vorbim acolo tot ce trebuie vb...
Uff, nu cred, eu sunt la serviciu si nu prea stau pe mess. Mai intru pe ascuns pe TPU, mai ma uit la cate o intrebare...
Mai intai vorbeste cu fata, nu o imbratisa pe nepregatite, sa nu o sperii.
"Uite ce m-am gandit eu, ca tu m-ai imbratisat asa acum cateva zile, si nu se cade ca sa-ti raspund altfel decat cu egala masura, de aceea vreau ca sa te imbratisez si eu (si mi-ar placea sa ramanem tot asa o vesnicie)"...
Sau ceva de genul asta, nu invata replica pe de rost ca o sa o uiti la momentul respectiv.
Ms pentru ajutor :p
E in clasa cu mine din pacate :p.Am vb cu prietena ei si a spus ca vb de ala sa ma faca gelos :p "ala" nici nu exista
Pai poate testeaza terenul si cu tine. Sa vada daca-ti place de ea. Poate celuluilalt baiat nu-i place asa de mult. Asta vezi tu la fata locului. Daca o vrei te pui si lupti un pic pentru ea. Si vezi ce reactie are. Dar vezi nici sa nu te ia de fraier. Ca sunt destule fete din astea. Vorbeste cu ea, ia-o si tu in brate tot pe la spate si vezi pe cine prefera intr-un final.
Incearca sa faceti schimb de id-uri de mess, sa stai cat mai mult in preajma ei(dar fara sa o sufoci), sa vorbiti cat mai mult despre ce va place....sunt o multime de subiecte...nu incerca sa te schimbi sau sa incerci sa semeni cu tipul ala de care a zis ea.Cine te place te place asa cum esti. Bafta!
Aaa cred ca daca vorbeste de el cred ca pe el il place... dar stai linistit si tu ai sanse, intreab-o daca vrea sa fie impreuna cu tine si asta-i tot. funta plz
Anonima17191 întreabă: