| HGAlexYT a întrebat:

Salutare TPU eu sun Alex, am 16 ani si as vrea sa ma ajutati, nu am avut o iubita pana acum si de fiecare data cand incercam sa trec la pasul urmator cu o fata, eram respins. Nu stiu ce sa mai fac, va rog ajutati-ma, da sunt un baiat putin timid, insa as avea nevoie de niste sfaturi cu niste replici, sau cum sa procedez. Dau funda. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Alyexxxx a răspuns:

Nu stiu din ce cauza nu ai avut pana acum o iubita si de ce nu iti ies planurile. Sunt mai multe variante, ori esti urat, ori esti foarte timid, ori nu stii sa te comporti. Daca vrei o prietena nu stai toata ziua in casa pe calculator iesind afara doar ca sa te duci la scoala si sa iei paine de la magazin. Cand iesi cu o fata incearca sa mai destinzi atmosfera sa fii mai amuzant, nu serios si trist, abordeaza subiecte interesante, nu plictisitoare. Chiar daca ai un trecut mai prost, adica fara nicio iubita, nu spune asta ca iti va micsora sansele. Si nu astepta niciodata ca fata sa faca pasii, daca tu doar iesi cu ea si vorbesti ca si cum ai fi cu un prieten bun, vei intra in friendzone si nu vei mai iesi de acolo. Dupa 2-3 intalniri, ia-o si tu in brate mai dai un pupic si vezi dupa aia daca te respinge sau nu.

5 răspunsuri:
| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Intreaba-i pe cei care au 18 si 20 de ani si nu au avut nici o prietena. Ei sunt singuri in masura sa inteleaga prin ce treci si sa iti spuna exact ce sa NU faci!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu esti prea moale ai nevoie de leaca de tupeu sa pui fata la respect altfel devi batjocura fetelor

| WaterDrop a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa spui prin pasul urmator.Ca sa existe pasul urmator, trebuie sa existe primul pas.Esti capabil sa o saluti macar? Vrei replici prin care sa ii spui sa fie iubita ta? Este foarte generala intrebarea ta.Da mai multe detalii te rog.

| Emilian65 a răspuns:

Lasa timiditatea la o parte si gaseste-ti o fata pe care sa o iubesti si sa te iubeasca cu adevarat.

| HGAlexYT explică:

WaterDrop pasul urmator insemnand sa ii spun ca imi place de ea, cu asta o dau in bara, am nevoie de niste,, metode" cum sa ii zic,
Ms.