Puteti, ca doar nu apare o fantoma sa blocheze intrarea. Mergeti si voi la un hotel, un prieten care sta singur si nu e acasa, etc.
Mie imi suna deja a inceput de relatie sau daca nu relatie pe bune, cel putin relatie de genul prieteni cu beneficii. Adica ce ar mai lipsi? Deja sunteti foarte buni prieteni, probabil va petreceti mult timp impreuna, daca sunteti dispusi sa faceti sex inseamna ca va si place cum aratati reciproc si daca si incepeti sa faceti sex...nu vad ce mai difera fata de o relatie )
Sa stii ca ai sanse, mai ales ca femeile (in majoritatea cazurilor) tind sa se ataseze de partenerii sexuali, pentru ca este un contact intim care le apropie.
Eu am mai vb cu ea despre asta, adica i-am zis de fiecare data si chiar e adevarat, numai cu ea imi place sa-mi petrec timpul, o vad extrem de frumoasa, cea mai frumoasa in ochii mei, ea e singurul lucru care ma poate face sa plang))) serios vorbind, dar cand ne sarutam nu am fluturi in stomac. ea zicea ca daca ar fi sa o facem i-ar fi frica sa nu ma indragostesc de ea ca sa nu sufar. Nu stiu, e foarte ciudat de explicat iar ea numai cu ex-ul ei a facut-o, cu niciun baiat nu a facut nimic, doar cu mine chiar poate sa faca orice dupa el si in timpul asta de cand e single a incercat sa se mai combine, doar ca nu a simtit nimic pentru nimeni, asa si eu nu pot sa ma indragosesc de nimeni, eu nu sunt singur daca sunt indragostit de ea. E COMPLICATA VIATA
Gasiti un loc confortabil pentru a putea face sex si faceti daca va doriti atat de mult.
De ce ne intrebi pe noi daca ati putea face sex? Pe bune? Tu nu poti lua singur decizii? Si daca nu stii unde ati putea face sex ati putea face in vagin, zic si eu. Nu vrei sa venim noi sa te ajutam sa ii dai jos sutienul sau ceva de genul? Si poate folositi prezervativul, ca pe urma apar iar intrebari de genul : "Mi am dat drumul prin blugi pe urma m-am spalat, poate ramane gravida? "
Bro. deci site-ul asta e facut ca sa pui intrebari si sunt impartite pentru tot felul de categorii. Am intrebat deoarece nu am experinte si sunt multi alti oameni care stiu si nu vreau sa invat din greseli banale, vreau sa socializez si sa aud anumite parereri. Nu am aruncat nici cu rahat, nu am nici jignit si nici nu te-am intrebat daca iti convine sau nu? Pe bune, de ce atat hate su frustrare? Daca nu iti convine nu baga de seama si treci peste, dar greu cu frustrarile...
Mai frate, vrei sa iti spun eu daca sa faci sau nu sex cu ea? pe bune?