E ca la școală: în loc să dea lucrare scrisă, te scoate la tablă și te ascultă la oral.
Adica vrei sa spui ca tu te-ai dus la mami si la tati si a zis "Mami, tati, ce e ala sex oral?"?
*Parents excessively sweating and feeling that they might die at any moment now*
Pai cred ca mi-ar exploda capul daca as fi facut eu asa ceva. Mi se facea fata rosie de la cat sange mi se urca la cap si fierbea acolo, si imi exploda capul.
Maihaile, ti s-o ridicat nivelul la 12 ani? Numai despre sex intrebi azi. Sau vrei sa demenesti o fetita de 10-11 ani?
Eu zic sa fi cuminte, joaca-te cu copii, la sex sa te gandesti pe la 16 ani asa. Si sex oral nu te gandi ca orice femeie si fata e de acord sa faca. Ai scapat la filme xxx?
Dar sa nu minti
Nu stiu ce sunt aceste filme si nici nu vreau sa le vad,
Am auzit de acest sex dar nu stiu cum se face, de la prieteni am auzit
Multumesc
Am scris privat, de ai alte nelamuriri intreaba-ma.
Cum esti asa rusinos dar la 13 ani i-ai intrebat pe ai tai ce e sexul oral? ceva nu bate.
si totusi ai cautat pe net si nu ai gasit nici o informatie despre asa ceva? nu creed
ti-am mai zis, ca inainte sa intrebi aici poti sa cauti pe google tot ce-ti trece prin cap. vei gasi pe altii care au pus aceleasi intrebari ca si tine si vezi ce li s-a raspuns.
Este cel mai scârbos și mizerabil chestie posibil nu înțeleg cum poate uni sa facă chestia așa de scârboasă mise face scârbă cu adevărat când aud de așa ceva nu suport deloc chestie astea cu oral și alte rahaturi
Drept
Esti pensionar/a, asa-i?
Ce ai ma -_-? în noiembrie fac 25 acum ce pensionar nu suport așa ceva nu am făcut în viata mea așa ceva mise face scârbă cu adevărat pai eu dacă fac asta ceva îmi tai limba ce vorbești acolo toată viata mea nu o sa mai pot sa mănâncă dulciuri și nimic treaba ta ce faci tu cu gura ta da eu nu suport așa ceva mieste scârbă cu adevărat ma jur pe Dumnezeu ca nu te mint chiar mieste scârbă de așa ceva cu adevărat
Chestia e ca persoana aia nu te-a intrebat daca ai facut, pur si simplu a intrebat ce este sexul oral si tu ai sarit de parca ai fi fost atacat personal. Nu-i pasa nimanui ca ti-e tie scarba sau nu, copilul care a postat asta voia sa stie ce e ala sex oral, atata tot.