Bineinteles ca trebuie sa ii spui ceea ce simti si te oblig sa ii spui pana nu e prea tarziu. Imi pare rau pentru obligatie, dar am trecut prin asta (ma rog, cu o fata din alta clasa) si din timiditate, a ramas totul sub semnul "prea tarziu". Gandeste mai putin si urmeaza-ti inima. Sper ca imi vei asculta sfatul si nu vei esua. Stiu foarte bine ce inseamna sa esuezi. Nu e mare lucru, trebuie doar sa fii mai delicat, iar la momentul potrivit, sa ii spui ce simti. Doar sa nu amani acel moment potrivit.
Boona!
eu sunt considerata o fata,, cuminte" dar de fapt nu sunt pentru ca pana la urma nimeni nu ma kunoaste
faza e ca tu ar trebui sa ii spui ce simti indiferent de raspunsul pe care ti-l va da
daca nu risti nu castigi:-p
AnGeL are dreptate.si in plus e combinatia perfecta:X:X.o data ce ea e cuminte, inseamna ca e si timida, fa tu pasul si incurajeaz-o.Si sa vezi atunci tigroaica ce iese din ea.Nu, serios, incearca merita!
Nu conteaza, iti faci tupeu te duci la ea ii spui ca vrei sa vorbesti ceva cu ea in privat, o iei deoparte sa nu fie nimeni pe langa voi si ii spui cam cum sta treaba pentru tine, ii zici ca o placi mult pentru ca si bagi motivele... gasesti tu ceva mai interesant la care sa prinda momeala! Good luck!