Nu ai cum sa scapi de emotii cand iti doresti un raspuns la o intrebare pusa din inima.un sfat pe viitor daca raspunsul nu e cel pe care il doresti : biletelele lasate in ghiozdan sau in banca sunt de clasa a5a,mai ai putin si ajungi la liceu incearca sa vorbesti cu fetele fata in fata chiar daca ai emotii si esti timid altfel pe viitor raspunsul va fi nu pentru ca fetelor le plac baietii tupeisti care spun ce vor fata in fata
Pe bune? Sunt 1000 de metode prin care puteai sa-i spui ce simti pentru ea si tu ai ales-o pe aia specifica unui copil de 8 ani. Altii, la varsta ta sunt super experimentati in materie de fete si tu ii lasi fetei pe care o placi un biletel in ghiozdan. Nu stiu cum sa scapi de emotii, dar avand in vedere felul in care te-ai decis sa-i spui ce simti pentru ea, poti sa te astepti si la reactii mai putin pozitive. Daca nu te place, dar e amabila, o sa te refuze frumos. Daca nu te place si mai e si rea, o sa rada de tine. Daca te place, ma bucur pentru tine. Oricum, bafta si sa-mi spui cum au decurs lucrurile.
Aww♥ Asa baieti sa tot fie. Ce dragut Stiu ca ai emotii, incearca sa iti distragi atentia sau culcate mai devreme ca sa vina mai repede ziua de maine
Nu poti sa scapi asa usor de emotiile care le ai, dar fi tu insuti, si incearca sa ii spui in fata ceea ce simti si sa fi deschis cu ea