Baiete ai fost cam prost ca i-ai facut complimente ea te joaca pe degete si tu cheltui bani pe ea, se mai si f.e cu ala si nu stii deloc lasa ca asa prinzi experienta de la viata si fii mai rau nu asa moale ca vei ajunge mancare tocata daca o tii asa ca acum.
Eduard daca te pupa si te tine in brate asta nu inseamna ca si ei ii place de tine... majoritatea fetelor fac chestile astea si cu fete si cu baieti... poate ii esti un prieten mai bun.
D-apoi... daca si pe celalalt i pupa si asa...io cred (sincer) cadoar profita de voi. Fiind mai mare decat voi, vrea sa se distreze si sa primeask, cadouri. Oricum, muult succes:* Daca chiar crezi a te place, zambeshte-i, cheam-o in oras si din astea, te descurci (fa-i cadouri). Sper ca te-am ajutat:* funda?
Doamneee! voi vedeti ce varsta aveti? Hai barem tu esti micut, dar avand in vedere ca fata are 16 ani, ar trebui sa aiba mai multa minte si sa stea cu burta pe carte. Si tu la fel!
Man pai trebuie sa o vrajesti... sa ii arata ca esti mai tare decat toti. ca asa o sa te aleaga pe tine.incearca se te pui cu ala care il iubeste si date la ia si incearca sa il intreci la toate pe acel baiat sper ca te-am ajutat