| Marius96 a întrebat:

Imi place de o fata si stiu ca si ei ii place de mine big grin
Am intrebat-o o data daca vrea sa fim impreuna si ea a zis ca nu se simte pregatita si am lasat-o in pace, nu am mai insistat pe acest subiect...
Ea a aflat de la cineva ca unei fete din clasa ii place de mine si cu asta se tot leaga de mine...
Si pe mine ma deranjeaza faptul ca mie imi place de ea, iar ea zice ca imi place de altcineva...
De ce credeti ca tot face asta?
Cum as putea sa o fac sa termine?
Vreau raspunsuri serioase... Dau funda la cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| LittleRose a răspuns:

Daca si ea te-a placut inainte atunci nu a vrut sa para disperata spunandu-ti direct da. Spera ca tu sa mai insisti cu intrebarea si sa iti poata da insfarsit un raspuns afirmativ.Pai ii poti spune ca tu nu o placi pe colega ta de clasa ci pe ea.Cu argumente poate iesi ok.Gen : Daca o placeam pe ea nu te mai intrebam pe tine daca vrei sa fi prietena mea.Pentru ca eu chiar tin la tine.Si nu sunt genul care se joaca asa cu sentimentele.Cu asta o dai pe spate garantat.Dar vezi sa fie si practic nu doar teoretic.Mult succes :*

| Anname a răspuns:

Draguta poveste, am si eu una asemanatoarehappy. Acum ceva timp am fost intr.o excursie cu clasa si aveam un coleg care mi se parea dragut, el imi dadea semne ca ma place si oarecum si eu lui, si in acea excursie se juca " fantanica" eu un joc prostesc.eu nu am vrut sa ma joc asa ca atunci cand a venit sa vorbeasca cu mine eu tot ii faceam scene de gelozie dar. bineinteles mai mult glumeam eram gen" ok.acum nu te mai duci la fete sa le saruti nu?laughing" " du-te la fetetongue" si era stupid stiulaughing dar el le lua de buna si atunci imi tot explica ca a fost doar un joc si ca nu a fost serios si eu tot continuam sa glumesc cu el.pana a realizat ce fac si a inceput si el sa ma evite sa sa-mi tranteasca in fata aceleasi replici " ahh acum vorbesti cu mine? du-te la prietenii tailaughing" si ne enervam mereulaughing la un momentdat cand am terminat de mancat la un restaurant am urcat in autocar si era si el acolo si inca cateva persoane si am zis sa cobor ca sa.l enervez si mai tare laughing si m.a luat pe mana si m.a tras langa el pe scaunlaughing si am vorbit pana a aparut prietena mea si am incetat sa mai stau singura cu el... dupa excursie un timp faceam acelasi lucru.dar, intr. o zi ma condus pana aproape de casa si imi explica ca tine la mine si ca face asa pentru ca am facut si eu.si eram nebuna dupa el.asa ac incearca sa.i platesti cu aceeasi moneda. poate functioneaza.dar sa nu fi rautacioslaughing

| leader a răspuns:

Du-te la ea si sarut o si spune-i ca ea este cea mai importanta pentru tine... asa aveam si eu una in clasa. dar aia e proasta rau laughing in fine. du-te la ea si sarut o. sa o prinzi intr-o zi. ii spui draga hai pe jos o statie. ca e asa frumos afara. uu uite o terasa hai sa bem un suc. daca nu vreti sa beti vreun suc. merge-ti pe strada si la un moment dat o iei de sulduri. ea o sa se pise pe ea. ( ca si ea te place tongue ) o sa fie emotionata. apoi o tragi un pic spre tine. apoi o intorci si o saruti laughing si ii spui ca tu esti cea mai importanta. nu ma intereseaza celalalte fete. si gata oh go on face lucrurile astea pentru ca e timida. oh go on