| Marius96 a întrebat:

Imi place de o fata si stiu ca si ei ii place de mine big grin
Am intrebat-o o data daca vrea sa fim impreuna si ea a zis ca nu se simte pregatita si am lasat-o in pace, nu am mai insistat pe acest subiect...
Ea a aflat de la cineva ca unei fete din clasa ii place de mine si cu asta se tot leaga de mine...
Si pe mine ma deranjeaza faptul ca mie imi place de ea, iar ea zice ca imi place de altcineva...
De ce credeti ca tot face asta?straight face
Cum as putea sa o fac sa termine?straight face
Vreau raspunsuri serioase... Dau funda la cel mai bun raspuns

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil ca a inceput sa te placa in momentul in care a inteles ca te poate pierde.In sinea ei,era incantata ca o placi si,deodata a aparut concurenta si se nelinisteste.
Acum,vrea sa se asigure ca nu te pierde,ca tot pe ea continui sa o placi, motiv pentru care te tot inteapa sa-ti vada reactiile.
Intreab-o inca o data daca vrea sa fie cu tine, e cea mai clara dovada pe care poti sa i-o dai ca nu-ti place de cealalta.
Mult noroc!

| Dizz a răspuns:

Gelozie b-]. Nu stie ce vrea si nici nu vrea sa te piarda.
Explica`i ca nu o placi pe tipa aia -.-' Si poate intelege;;]

| Near a răspuns:

Ai 15 ani? thinking la varsta asta ar putea fi o dovada de imaturitate. daca am dreptate te place. o sa se plictiseasca. tu ai grija cum reactionezi. incearca sa o faci geloasa. oricum daca nu vroia absolut nimic cu tine nu te mai baga in seama. mai ales pe subiectul asta. multa bafta!

| y0n3la98 a răspuns:

Offf.e simplu, E GELOASA! laughing iti spn ca stiu d l minewhistling.mai propune-i o data, si ai sa vezi ce se intampla.hee hee bafta!