Este probabil o persoana foarte geloasa si nu ii place sa te imparta cu nimeni. Probabil se gandeste ca dupa ce nu o sa mai fi interesat de ea o sa pleci la altele (ca na, doar ai de unde alege).
Se gandeste ca o sa te plictisesti de ea sau ca dupa un timp o sa ajungi sa te saturi de prezenta ei.
Ideea e urmatoarea:
Niciodata nu ii zice unei fete ca vrei sa fi cu ea deoarece ea chiar daca vrea si e mai timida (macar un pic, sau daca o intimidezi tu) o sa refuze, chiar daca ea de fapt vrea.
In fine.
Tu trebuie doar sa o inviti undeva unde sa fiti doar voi. Intr-un parc sau unde vrei. dar sa fiti doar voi si sa puteti vorbii (adica nu in vreo terasa cu muzica tare ).
Acolo incerci sa o faci sa se simta comoda cu tine. Adica sa stai mai mereu cat mai aproape de ea dar nu in fata ei ca sa simta ca ii "incalci teritoriul".
In fine. ideea e ca dupa ce o faci sa se simta bine cu tine si ai acolo o conversatie interesanta, sa o faci sa zambeasca macar un pic, sa ii zici ceva in genul:
Fi atenta, hai sa-ti dovedesc ca mie imi place prezenta ta as vrea ca de aici in colo sa fi in prezenta mea numai tu. Sa-ti ti urat. Te oferi sa fi my night in shining armour si sa ma scapi de plictiseala doar prin simpla ta prezenta?
Ceva in genul daca ai face cum trebuie, cu incredere si zambetul pe buze... ar fi perfect.
Ideea e sa nu mai zici unei fete ca te urmaresc nu stiu cate fete sau ce fata e inebunita dupa tine deoarece de aici o sa reiasa fie ca te dai mare fie ca mereu o sa ai de unde alege cand te plictisesti de ea. Dar nici nu trebuie sa te comporti ca si cum nu mai exista fete care sa se uite la tine.
Trebuie doar sa ai incredee in tine si sa te comporti ca si cum ai fi fericit si poti sa ai orice fata iti doresti (dar sa ii dovedesti ca pe ea o vrei).
Un exemplu care ar dovedii asta:
Cand ar zice ea ceva in genul: uite, nu e aia careia ii place de tine? tu sa zici... cui ii pasa? eu acum ma bucur de prezenta ta... dar tu ce faci? stai sa te uiti dupa fete?
In fine. ideea e sa fie ceva ce simti tu ok, sa nu para ca citesti de undeva replicile. Eu doar am dat exemple... acum tu-ti formezi "planul".
Marius,ea este geloasa ceea ce inseamna ca ii place de tine deoarece se tot ia de tine... cea mai buna solutie e sa ii spui ca nu ai pe nimeni
Cred ca si ea te place dar cum a spus si ea nu e pregatita.Incearca mai degraba sa legi o relatie de prietenie. Dupa aia poate va accepta.
Marius (2011-1996= 15 deci să zic 14/15), nu te-a învățat, nimeni că numai la întrebările serioase se dar răspunsuri serioase? Pentru asta se ia o foaie de hârtie, și se scrie textul și se tot analizează ca să fie foarte clar formulat, foarte inteligibil, și fără posibilități de interpretare. după ce ai găsit formularea perfectă te apuci să o copiezi la calculator, nu cum au făcut tu, care fără să ai formulat în cap textul te-ai și apucat să scrii la calculator. Încă ceva, tu ai adresat întrebarea cuiva, unui cetățean numit TPU! Pe mine mă cheamă Mihai, nu TPU!, Deci întrebarea nu îmi este adresată și mie. Deci să îți răspundă cetățeanul numit TPU!, că lui i-ai adresat întrebarea, nu mie! Vreu funda, că te-am învățat să nu mai faci greșeli de astea, pe viitor.
Mihaidavidoglu1954 Nu crezi ca vrei tu prea multe?
Nu vrei sa-ti analizez si cuvintele din acest text...Predicatele Complementele si Atributele?
Deci, un lucru e clar, ea te place fiindca e geloasa ca alteia ii place de tine. Eu zic sa-i trezesti putin sentimentele. Ia-o in brate uita-te in ochii ei si sarut-o, iar daca ii place si nu-ti trage o palma inseamna ca sunt toate sansele din lume sa fiti impreuna.PS: Nu o mai face geloasa, ca poate renunta la tine.