| Marius96 a întrebat:

Imi place de o fata si stiu ca si ei ii place de mine din cate am vazut.
Am intrebat-o o data daca vrea sa fim impreuna si ea a zis ca nu se simte pregatita si am lasat-o in pace, nu am mai insistat pe acest subiect...
Ea a aflat de la cineva ca unei fete din clasa ii place de mine si cu asta se tot leaga de mine...
Si pe mine ma deranjeaza faptul ca mie imi place de ea, iar ea zice ca imi place de altcineva...
De ce credeti ca tot face asta?
Cum as putea sa o fac sa termine?
Vreau raspunsuri serioase... Dau funda la cel mai bun raspuns

5 răspunsuri:
| superman_5598 a răspuns:

Data viitoare cand o sa te mai tachineze cu fata aceea sa-i zici ceva de genul "nu-s de nasul ei", sau "sunt prea bun pentru ea"laughing.sau cel putin ceva care sa o faca sa inteleaga cat esti de valoros, si cat de mult esti dorit de fete. Odata ce va realiza asta isi va da seama cat de speciala e pentru simplul fapt ca o placi.By the way, nu incerca prea tare sa-i arati cat de mult o placi.intotdeauna intr-o relatie cel indiferent are puterea.Stiu,stiu.crud,dar adevarat.Adevarul e ca nimanui nu-i plac oamenii care se lasa calcati in picioare.Arata-i ca te respecti mai mult decat orice si fa-o constienta de "pretul" tau, si te asigur ca te va dori happy. Trust me, I know.

| MikyyLOL a răspuns:

Bip bip frate de la barbat la barbat prefate ca nu te intereseaza de ia atata tot ea trebuie sa se uite dupa tine nu tu dupa ia asta le da satisfactie bafta.

| flowersforthehead a răspuns:

Cre ca ar trebui sa i mai spui o data ce simti pentru ea si ca cealalta nu conteaza pentru tine. Daca te respinge iar atunci sa fie sanatoasa. ori se joaca cu tine ori e cam geloasahappy

| doYOUreallyLOVE a răspuns:

Ai putea sa incerci sa o iei de`o parte si sa ii explici cum sta treaba happy Adica tie iti place de ea nu? Si ea crede ca iti place de alta. ii spui frumos ca ai ochi doar pentru ea si poate asa va inceta, daca stie adevarul spus de tine, nu de prieteni/amici de-ai tai happy Incearca & baftawinking

| airam_4318 a răspuns:

Am fost si eu exact in situatia fetei respective.Probabil ea tine la altcineva, dar te vrea si pe tine.Din cauza asta se leaga mereu de tine in legatura cu fata de la tine din clasa, e geloasa deoarece se gandeste ca te vei indragosti de fata respectiva si iti vei pierde interesul fata de ea. sper ca ti-am fost de ajutor!