Eu una zic sa fi TU :*.
Fetelor le plac baietii care incearca sa le impresioneze prin lucruri mai simple.
Eu zic sa :
- ii dai flori de ziua ei si sa o pupi
- sa ii spui ceea ce simti [ poate ca te place dar nu are curajul sa ti-o spuna ]
Daca nu o sa vrea gandeste-te ca poate e mai bine sa nu se intample. Gandeste-te ca a pierdut un baiat pe cinste.
FUNDA ?
Stii ceva? Daca crezi ca ea este singura de pe acest pamant, atunci te vei arde tare. Ca sa fii tu alesul, procedeaza astfel incat sa ai tu de unde alege. It really is this simple!
Rămâi în continuare lângă ea, ar trebui să aprecieze tot ce vine din partea ta.
Când celălalt va uita de ea, o să-și dea seama că tu într-adevăr meriți atenție.
Pai,nu ai mai fi "alesul" daca ai "trisa"! ca sa fii alesul trebuie ca fata sa te aleaga(evident)in mod independent! oricum,incearca sa fii tu, daca ea te place fiind tu insuti, e perfect! daca te prefaci, adica sa fii mai "bun" in perioada asta cat o vrajesti, nu o sa mearga. poti tine fata de baiat bun 2 3 saptamani insa dupa revii la a fi tu,iar ea o sa si dea seama ca ceva s-a schimbat, ca nu mai esti cel care erai la inceput, si o sa se termine! fii tu, daca nu esti destul pentru cineva, nici nu incerca!
Si eu am trecut prin asta si stiu cum e...
cel mai bine este sa te apropii de ea sa deveniti prieteni,, buni``daca nu sunteti deja. faza e ca celalalt o sa se dea batut la un moment dat, asa ca fii pe faza!
Succes!
Nu ai ce afce! Daca ea are sentimente mai puternice pentru tine, te va alege pe ytine, daca nu va alege baiatul pentru care are mai multe sentimente, de care e mai atrasa!
Poi nici sa pari prea disperat nu e bine. Daca ea palce pe altcineva nu prea ia ce face.Decat sa iti iei inima in dinti sa o ceri in oras, daca accepta vrea si ea sa aiba legatura cu tine, daca nu nu.
Nu trebuie sa faci ceva anume pentru asta. trebuie sa te accepte asa cum esti cred eu. fii tu insu-ti iar daca pentru ea nu e de ajuns asta, inseamna ca nu e persoana potrivita tie
roket2012 întreabă: