anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU, imi place o fata si as vrea sa ii zic dar. cum?(singurul lucru de care imi este frica este ca ea nu ar raspunde la fel.)
Ne cunoastem de ceva timp, vorbim aproape zi de zi. nu stiu, nu am nici o idee, experienta mea este 0 in domeniu, nu am avut o prietena inainte deci nu stiu cum sa imi fac una.

Răspuns Câştigător
| GabiArian22 a răspuns:

Nimeni nu se naste invatat frate. Iti zic ceva du-te la ea spune-i pe nume ( andreea ioana etc) si spune-i tot ce simti pentru ea ( de exemplu cand te vad simt ca toate problemele dispar, iar cand sunt cu tine timpul parca sta in loc, ma gandesc numai la tine esti in fiecare gand al meu te vad oriunde m-as uita, iti simt parfumul in fiecare moment al zilei, iti aud vocea neincetat in mintea mea, te am in inima mea mereu si acolo vei fi, si voi lupta pentru tine, te iubesc! ) asa ai fi sincer, iar daca te refuza... spune-i ca o sa lupti pentru ea ca nu vei renunta la ea asa usor. Uneori trebuie sa mai ai si un aer de romei eventual ii iei o floare o ciocolata ceva sau o duci la un restaurant sau la o cofetarie ( dupa buget ) hai ca ai treaba. iar daca vezi ca nu merge mai gasesti fete.

| GabiArian22 a răspuns (pentru GabiArian22):

Aer de romeo * sorry eram cam grabit

3 răspunsuri:
| OSimplaFata29 a răspuns:

Nu trebuie sa ai experienta ca sa fi cu cineva... toti au luat-o de la inceput! si daca vrei sa-i spui ce simti pentru ea nu trebuie sa ti un discurs lung doar fa-o pur si simplu: imi place de tine si daca si ei ii place de tine iti v-a spune odata ce a auzit-o de la tine. adica v-a prinde curaj. daca nu... baftawinking

| Xandr a răspuns:

Incearca sa ai mai multa incredere in tine. Propune-i sa iesiti la o plimbare prin parc intr-o seara si spune-i tot ce simti fara nicio ezitare, daca ea nu iti impartaseste aceleasi sentimente, asta este, macar ai incercat. Succes!