| Distruspedinauntru a întrebat:

Salutare tpu...intai vreau sa incep cu o intrebare simpla ..este normal ca o fata de 13 ani sa fie impreuna cu unul de 20? mie mi s-a intamplat...eu am 13 ani si am fost impreuna cu o fata din clasa mea pana acum o saptamana...cand ne-am certat. faza e ca noi ne-am mai desp in trecut dar din altfel de motive si ne-am impacat asa revenind... apoi eu incercam ff mult sa fac cumva sa ne impacam si ma tot dadeam p langa ea si incepea sa dea semne ca ar vrea...si pana la urma am aflat intr-o seara de la vara mea care e ff buna prietena cu ea ca ea s-a cuplat cu unu de 20 de ani...din zona noastra...am fost distrus., si poate da sunt cuvinte cam mari pentru mine tinand cont ca nu am decat 13 ani dar am facut prostia sa ma pun in relatie cu ea si sa ajung sa tin atat de mult la ea... apoi in aceeasi seara nu am mai rezistat si la nervi i-am spus intr-un mesaj totul ce am aflat si restul si am facut-o fara sa vreau panarama si regret ff mult chestia asta ...pana la urma am alfat si ca ea a fost nevoita sa se desparta de el pentru ca aflase mama sa oricum am fost cuprins de ura in acel moment si ea mi-a spus ca ce treaba am eu de ce ma bag in viata ei si restu..si nu am stiut cum sa ii spun ca eu inca o iubeam...sad ...va rog ajutati-ma spuneti-mi ce sa fac sa o uit? mai sunt si in aceeasi clasa cu ea? ce sa fac? :/... de cate ori o vad nu ma simt bine...

Răspuns Câştigător
| TheRealDaniel a răspuns:

Nu este normal dar stii cum se zice, dragostea nu are varsta, faptul ca tu te-ai suparat si reactionat asa nu demonstreaza decat ca chiar tii la ea, daca vrei sa o uiti, trebuie sa vrei cu adevarat asta, ia-ti un timp de gandire si mediteaza asupra a ceea ce vrei tu sa faci, sa o uiti sau sa vorbesti cu ea si sa-i dovedesti ca o iubesti si ca ai reactionat asa din gelozie, vorbele tale fiind nimic altceva decat minciuni. Bafta

| Distruspedinauntru explică (pentru TheRealDaniel):

Nu stiu cum sa fac asta...adica sunt in clasa cu ea o vad tot timpul...straight face cum sa fac asta? :/....cum sa o uit?

| TheRealDaniel a răspuns (pentru Distruspedinauntru):

Nu te mai gandi la ea, gandeste-te ca ea si-a vazut de viata merge inainte, se pare ca incearca sa fie fericita si fara tine tu de ce sa suferi, uit-o nu se merita. sunt multe fete pe lume, mai bune ca ea.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu e normal ca o fata de 13 ani sa fie impreuna cu un baiat de 20, dar aici nu o vad responsabila neaparat pe ea, ci mai mult pe el.Pentru cei 20 de ani ai lui,ma asteptam sa aiba mai multa minte...
In fine,asta nu e problema ta,problema ta e cum s-o uiti.
Usor n-o sa-ti fie,dar totul depinde de tine,in definitiv.
Singur ti-ai creat starea in care esti acum,singur o vei darama.
Cauta sa-ti umpli mintea cu orice altceva decat gandul la ea,pune mana pe invatat serios si devino primul in clasa,arata-i o mare indiferenta,uita de privirile de catel cersetor spre ea, nu-i vorbi si nu-i da atentie, iesi in fiecare pauza inconjurat de prieteni si daca iti vorbeste, spune-i simplu ca ar putea sa-ti multumeasca, i-ai facut un bine incercand sa-i deschizi ochii.Si ca poate,oricum,sa faca ce vrea,pe tine nu te mai intereseaza.
Si lucrurile vor intra cumva in normal,e vorba de disciplina,trebuie sa-ti disciplinezi sentimentele, nu lasa haosul din tine sa te stapaneasca, stapaneste-l tu pe el, tu l-ai creat, tu il poti desfiinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fii in clasa cu ea daca tu ai 13, ea 20? Tu ai fi in clasa a7, ea la facultate...hei, ce ti faci atatea griji? Toate vin si pleaca... fete suuuuuunt, nu ti fa griji. Abia esti la o varsta frageda!

| Piticoot18 a răspuns:

Nu este normal...si nici la 13 ani nu este normal sa te implici asa mult intr-o relatie.Eu la 13 ani zic ca o relatie de tinut de mana..sa i "furi" un sarut iubitei, este o iubire nevinovata si frumoasa de copii.Baiatul de 20 ani care s-a cuplat cu cea de 13 nu este constient de ceea ce face ..chiar daca iubirea nu are varsta sunt si exceptii

| MariaMikaelson a răspuns:

Incearca sa gasesti alta persoana potrivita tie... spet sa te fi ajutatlaughing