| hurts a întrebat:

Întrebare baeților: Ce va atrage cel mai tare la o fata?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Feminitatea si lipsa prostiei.

20 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Ştiu că, întrebarea e adresată băieţilor, dar ştiu şi eu răspunsul.
Ce îi atrage mai mult pe băieţi la o fată? În primul rând majoritatea băieţilor sunt atraşi de POSTETRIORUL unei fete, de sâni şi îmbrăcămintea totdeauna.Bineînţeles,contează şi de faţa care trebuie să fie machiată
Mai rar băieţi care să iubească! Mai nou, nici fetele nu mai sunt atât de îndrăgostite, ci vor doar bani.

| hurts explică (pentru misterioaѕa):

Oricum multumesc, dar vreau sa aud parerile baetilor! :*

Răspuns utilizator avertizat
| Purec a răspuns:

Pe mine unul ma atrage la o fata inteligenta ei...si ochii..ma rog nu chiar ochii, privirea happy

| RAY a răspuns:

Dorinta sexuala se exprima prin placerea cauzata de fizicul unei persoane la vederea unui organ sexual feminin sau imbracata mai sexy cu forme apetisante,desigur conteaza fata simetrica face totul, fundul, sani etc

iubirea in scimb este ceva complex mult prea complex ca sa pot explica ce o causeaza poate placerea cauzata de dorinta sexuala, nu stiu, eu personal am iubit la cine nici nu m-am gandit deci e o imensa diferenta intre dorinta sexuala si iubirea as vrea sa faci diferenta pe viitor intre ele

| Cristiann25 a răspuns:

Frumusetea dar cel mai mult conteaza ce are in cap! Degeaba are silicoane si un fund super daca in cap e fix NIMIC! Mai bine o fata draguta decat o de aia pitipoanca! Asta e parerea mea si probabil multi o sa zica:"ce prost e si asta". Fiecare cu parerea lui, te pup!

| hurts explică (pentru Cristiann25):

Merci mult, si eu te pup dulce

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Pe mine ma atrage simtul umorului. Dar sa nu fie unul fortat, ca se observa usor.

| hurts explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Eu sunt buna la asa ceva big grin

| BlitzLikeXd a răspuns:

Pe mine ma atrage cum arata si cum e inalta sau scunda sau cat mine la inaltime deci asta imi plac la fete big grin

| suntZeu a răspuns:

Sa ma incite, sa imi transmita acel sentiment de nebunie si de atractie, cand o vad sa mi se imbunatateasca ziua

| Yhugato a răspuns:

Totul,dar nu inteleg,de ce unii, exemplu NOcommenl ne pune "pe toti intr-o oala", adica da, cam asta e adevarul, dar mai sunt si exceptii!

| hurts explică (pentru Yhugato):

Foarte rare excepții

| Raul5765578 a răspuns:

Fata, fundu, si sanii

| cosmin3confuz a răspuns:

Fata, adica si zambetu. in rest nu neaparat foarte desteapta... cel putin dupa parerea mea : sa fie totul ca o joaca cu ea, sa poti sa razi cu ea cat mai des

| Ionut19CT a răspuns:

Buzele, sanii, fundu... Cam astea happy

| Anonimul674 a răspuns:

Lasati vrajeala, adevarul e ca ne place fata frumoasa si **** buna.

| dymyx a răspuns:

Frumusetea,inteligenta!

| CosminaVaneeee189 a răspuns:

Nu sunt baiat dar stiu sigur unele lucruri: fiecare isi gaseste perechea, deci fiecare isi doreste un partener asemanator lui.unu destept va fi cu una desteapta, unu prost cu una proasta deci pe toti baietii ii atrag fundurile faine si sanii si ochii frumosi.ok dar conteaza si ce ai in cap totusi si la partea asta delicata  pe fiecare atrage un anumit tip de fata cum e el asa e si partenera..altfel nu rezista!happy:*kissss