Atunci cand iubesti cu adevarat, cel de langa tine e singurul pentru tine, nu ai ochi pentru altcineva, nu ai renunta la el pentru nimic din lume.
Daca vrei sa te ierte, iti trebuie rabdare, ia-o incet, fata e suparata si pe buna dreptate...inainte de cuvinte, arata-i ca-ti pare rau si arata-i cat de mult inseamna ea pentru tine.surprinde-o cu un cadou dragut, demonstreazai ca asa ceva nu se va mai intimpla.
Inainte de cuvinte, arata-i ca-ti pare rau si arata-i cat de mult inseamna ea pentru tine.
Bafta!
Ii ceri iertare si o lasi sa decida ce vrea sa faca cu viata ei fara sa ii mai apari in cale, daca nu te cheama. daca o iubesti cu adevarat inseamna ac vrei sa fie fericita, si aproape nici o femeie nu mai poate fi fericita intr-o relatie dupa ce a fost inselata. daca ea decide sa se impace cu tine, te va chema, daca nu, las-o in pace si fereste-te sa te mai vada macar (numai vederea ta ii poate provoca suferinta, iar tu nu vrei asta de vreme ce o iubesti).
Iti iei ramas bun, nu meriti sa fi iertat daca ai gresit. Cauti alta si nu o mai inseli sau o faci cu precautie sa nu afle
Esti tanar imatur creierul iti explodeaza de hormoni e vina ta? e vina noastra a tuturor ca ne negam ceea ce suntem niste primate care de multe ori ne urmam instinctele primitive din pestera, va angajati aiurea in relatii, stii ce-i aiurea ca tu nu stii ce vrei, maturizeaza-te ca esti barbat nu fetita masculina
A fost mai buna gandirea capului de jos decat gandirea capului de sus? Vezi unde te duce aceasta gandire? Acum stai si sufera.
Genul asta de "greseli" din pacate de cele mai multe ori sunt ireversibile.
E bine ca tu stii ca ai gresit dar din punctul ei de vedere, gandeste-te ca ea credea ca e totul ok si ca are langa ea o persoana care o iubeste si in care poate avea incredere...si dintr-o data s-a trezit fata in fata cu chestia asta. Pentru ea, faptul ca ai mimat practic o relatie perfecta in timpul in care ai inselat-o, e dovada ca o poti face si cu alta ocazie.
Sincer nu vad ce ai putea face daca ea nu te poate ierta. Si chiar daca ar trece peste, relatia isi va schimba dinamica.Nu va mai fi niciodata la fel pentru ca perspectivele nu mai sunt aceleasi.
Gandeste-te ca ea ar putea incepe sa gandeasca asa: "cutare lucru l-ar deranja pe iubitul meu...asa si? el m-a inselat asa ca si eu am dreptul sa fac...". Ceea ce incerc sa iti spun e ca aproape niciodata oamenii nu trec peste ca si cum nu s-ar fi intamlplat. Ti-o va plati, fara sa aiba intentia asta.
Baiate, ai comiso rau.
Mai ai sansa, dar foarte mica.
Du-te la ia si roaga-te sa te ierte.
Incerca sa ii arati ca esti constient, de raul care l-ai facut si ca iti pare rau.
Totul depinde de sinceritate, ia trebuie sa vada aceea sinceritate, morala, si principii.
Te mai poate ierta, deci du-te si cereti scuze, plange, si dai argumente.
Argumentele sa nu fie dulcigarii, ci nici flori, sa fie sinceritatea si moralitatea.
Poate o sa te ierte, totul depinde de ia.
Baietel, daca o iubeai atat de mult, precum te confesezi aici, nu o inselai. Sincer, n-ai nici o scuza, si sper sa fie fata desteapta, sa nu te ierte niciodata, si sa-si caute ceva mai bun decat tine!
Baietel? Interesant..pacat ca ne-am impacat
Imi pare rau pentru ea. Asa e cand esti indragostita lulea si ai mintile sucite de un om, care nici respect nu mai merita
Frate,scuze insa nu ai ce face... pentru, ca daca ai inselat-o e dat de usor ca tu nu o iubesti nu o mai atragi si crede ca faci asta doar ca nu stiu cum sa explic. sa fii o vedeta intr-un fel
00Andreea008 întreabă: