Mai, nu ai cum sa iei ceva ce nu exista...nu e logic?
Poate tu ai citit ceva ce ai inteles gresit : exista boli pentru care femeile sau barbatii sunt doar purtatori. Adica ei nu au nici un simptom dar au microbul in ei si-l dau mai departe.
Poate asta ai citit tu...
Da va fi bine fara vreo boala de transmitere sexuala, varumiu odata mi-a zis ca a fost cu una in oras si au mers ceva el si-a spalat membrul dar ea nu si mirosea a transpiratie iti dai seama si ce gust avea, cica i-a fost rusine sa zica sa se spele acum el stie poate i-a placut asa si nu recomand nimanui sa faca asa ceva doar dupa spalare eventual sa puna o cireasa cu frisca pentru un gust extra.
Daca are certificat medical ca este sanatoasa si iubitul i-a facut un oral, atunci nu are de unde sa ia boli cu transmitere sexuala.
Ca sa se ia o boala, indiferent ce boala, trebuie sa existe microbul respectiv in corpul unui partener, atata timp cat nu exista nici un microb cu trasmitere nu exista posibilitatea imbolnavirii partenerului. logic asta
Sa ii faci oral prietenei tale e cel mai frumos lucru din lume.
Ooo da...
Tu vezi ca te contrazici singur. daca aia este 100%sanatoasa atunci de unde sa iei bts?
Nu ma contrazic singur, cel putin asa cred din tot ce am citit pe net si intrebat real life, am ajuns la concluzia ca exista sanse chiar daca e sanatoasa 100% persoana respectiva de aia sunt aici pe TPU cerand pareri/opinii pe subiect pentru a ma documenta mai mult.
Mai, nu ai cum sa iei ceva ce nu exista...nu e logic?
Poate tu ai citit ceva ce ai inteles gresit : exista boli pentru care femeile sau barbatii sunt doar purtatori. Adica ei nu au nici un simptom dar au microbul in ei si-l dau mai departe.
Poate asta ai citit tu...