| DolceKiss a întrebat:

Ma simt ciudat..De ce? Pai sa începem cu începutul..Am un prieten bun, DOAR prieten.De la o vreme am început sa simt ceva ciudat când petrec timpul cu el.Dar asta doar cand sunt cu el..Adica parca as fi îndrăgostită de el dar..asta doar cand suntem împreuna..Credeți ca e un simplu sentiment de prietenie? Sper sa intelegeti la ce ma refer. Funda primului răspuns care ma ajuta cât de cât happy Mersi,

6 răspunsuri:
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Poate ai inceput sa ai sentimente mai puternice fata de el.

| Teardrop a răspuns:

God, dacă crezi că mai poţi opri asta, fă-o. Nimic nu e mai rău decât să te îndrăgosteşti de un prieten bun.

| Oana92 a răspuns (pentru Teardrop):

E imposibil sa NU te indragostesti de cel mai bun prietenwinking

| Teardrop a răspuns (pentru Oana92):

Let it go. E cel mai bine. În cazurile astea se întâmplă un singur lucru:

Fie nu te place, şi atunci va încerca să te ignore cât mai mult ca să nu te rănească, refuzându-te.
Fie te place, ajungeţi să fiţi împreună şi după despărţire nimic nu mai e ca înainte.

| DiaAndra a răspuns:

Probabil ca te-ai atasat foarte mult de el iar cand esti in preajma lui te simti foarte bine cu el si iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu el daca va intelegeti atat de bine.Eu cred ca de aceea te simti asa pentru ca poti discuta orice cu el si il consideri ca pe un frate...iar pentru un frate ai sentimete deci si pentru el.

| Melly98 a răspuns:

Cand esti indragostit te gandesti la persoana respectiva tot timpul si ai fantezi, ti-ar placea sa faceti diferite chesti impreuna, plimbari romantice, jocuri "copilaresti" ect.
Si eu am un cel mai bun prieten si tin foarte mult la el, am sentimente foarte puternice pentru aceasta persoana. Si eu aveam impresia ca ma indragostesc de el, dar mi-am dat seama ca nu as putea fii cu el decat o prietena.
Dar daca tu te indragosestesti de el nu-i nimic e cel mai frumos sentiment din lume "iubirea". Daca gresesti si nu va tine nu cred ca ve-ti mai putea fii asa buni prieteni dupa. Pretuieste si iubeste cum trebuie!