God, dacă crezi că mai poţi opri asta, fă-o. Nimic nu e mai rău decât să te îndrăgosteşti de un prieten bun.
Probabil ca te-ai atasat foarte mult de el iar cand esti in preajma lui te simti foarte bine cu el si iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu el daca va intelegeti atat de bine.Eu cred ca de aceea te simti asa pentru ca poti discuta orice cu el si il consideri ca pe un frate...iar pentru un frate ai sentimete deci si pentru el.
Cand esti indragostit te gandesti la persoana respectiva tot timpul si ai fantezi, ti-ar placea sa faceti diferite chesti impreuna, plimbari romantice, jocuri "copilaresti" ect.
Si eu am un cel mai bun prieten si tin foarte mult la el, am sentimente foarte puternice pentru aceasta persoana. Si eu aveam impresia ca ma indragostesc de el, dar mi-am dat seama ca nu as putea fii cu el decat o prietena.
Dar daca tu te indragosestesti de el nu-i nimic e cel mai frumos sentiment din lume "iubirea". Daca gresesti si nu va tine nu cred ca ve-ti mai putea fii asa buni prieteni dupa. Pretuieste si iubeste cum trebuie!