Inteleg cum te simti dar ia-ti timp si gandeste-te bine daca e corect sa suferi! Nu zic sa fi egoist dar gandeste-te mai mult la tine si la posibilitatea de a trai fericit. Tu ai iubit-o si o iubesti in continuare dar sincer daca te-ar fi iubit cu adevarat,te-ar fi parasit? Nu o judec,asa a fost sa fie,ea se simte bine dar nu cu tine iar tu te simti rau fara ea. De ce te desconsideri? Ea a plecat,ea a avut de pierdut,ar trebui sa fi fericit ca a plecat, daca ar fi ramas ti-ar fi facut rau din moment ce nu te iubeste.A plecat? Si ce? Priveste asta ca pe un nou inceput, ca pe o lectie de viata din care cu siguranta ai invatat ca dragoste cu sila nu se poate, ca pe o sansa noua! Te-ai gandit vreo secunda ca a plecat pentru ca ea nu-si avea locul in viata ta, te-ai gandit ca a plecat si a lasat ca ceva bun sa ti se intample? Chiar nu ai de ce sa privesti o despartire ca pe un capat de drum ci ca pe un nou inceput.Cu siguranta cineva mai bun te asteapta acolo, undeva. Ia atitudine, zambeste, fi tu insuti si nu te mai lasa coplesit de o dragoste care s-a consumat ca-ti consuma sufletul.
Stiu cum e cand suferi din iubire e greu mai ales daca o si vezi cu altu, parerea mea evita sa mai ai dea face cu ea pana o uiti, inca nu incepe o alta relatie ca iubirea nu s-a dus.ai rabdare in timp o vei uita,nu te minti ca nu o iubesti,nu dramatiza viata asta e singura care o ai, numai crede in vorbele fetelor asta tio spun asa ca sfat, numai crede in iubire, povesti de astea, astea sunt fantezi de 2 lei o fictiune, fa sport, plimbate, bucurate de viata nu-i ea ultima fata din lume, sincer daca te-a facut sa suferi nu te merita eu asta am invatat cine te iubeste nu te face sa plangi
Fiecare avem dreptul sa iubim, asa cum ne dicteaza inima: si tu si ea aveti aceleasi drepturi. Nu poti avea pretentie de la o relatie ca aceasta sa nu aiba sfarsit.
Ce-a fost a fost.
Nu cred ca esti in masura sa ii pui cuiva conditii sa te iubeasca sau sa ti se ofere.
Nu faci decat sa dai dovada de egoism crunt si astfel vei deveni un om dificil si de evitat pe viitor pentru ca se stie ca faci gelozie si posesie la micul dejun!
Revino-ti, cauta alta fata si incearca-ti norocul din nou!
Daca nu poti, mergi la un psih(iatru)olog.
Nu e vina nimanui. Nici a ei,nici a iubitului ei.
De ce? Pentru ca sentimentele nu le poti controla,manevra dupa bunul plac. Nu te poti indragosti de cine vrei. Trebuie sa accepti realitatea si sa te gandesti ce vrei sa faci de acum! Sa stai asa,sa-ti plangi de mila, sa pierzi timpul care e pretios, stand si smiorcaindu-te,sau sa vezi partea buna a paharului (o poti gasi,daca analizezi bine lucrurile) si sa-ti vezi de 'drumul' tau. Nu e ultima dupa care vei suferi.Vor mai fi si altele,de aceea trebuie sa inveti sa traiesti clipa, sa te bucuri de ce ai, cat timp ai!
Nu e bine sa pastrezi legatura cu ea acum, pentru ca o sa te afecteze foarte mult. O sa suferi dublu, mai ales cand o sa pomeneasca de el si nu e in avantajul tau!
Rupe legatura nitel si revino-ti.Gandeste-te ca 'acolo' undeva, e o fata pe care o s-o iubesti si care te va iubi la fel de mult.
Nu o judeca, incearca sa-ti ocupi timpul pentru a nu te gandi asa mult la dansa si cu timpul, o sa fii tot mai putin interesat de ea.
Take a breath, gandeste-te ca nu e singura, si de vreme ce pui intrebari de astea pe net, sigur ai tot timpul din lume sa gasesti pe alta.
La inceput nu credeam, dar crede-ma, timpul le rezolva pe toate. La unii dureaza mai putin, la altii mai mult. Incearca sa nu te gandesti prea mult la ea si sa te acomodezi cu ideea ca pur si simplu nu o vei mai avea. Nu asculta melodii triste ca te afunda intr-o depresie de dai in plans. ( proprie experienta) Mananca ciocolata in perioada asta.e antidepresiv bun. Dar fa si sport sa nu te ingrasi! Si, ce sa-ti mai zic. ocupa-ti timpul cu orice. daca ai si ceva bani.zic ca asta n-ar fi o problema. Ma gandesc ca acum incepe scoala, o sa ai ce face vreo cateva ore. Tine minte, obisnuieste-te cu ideea ca nu va mai fi a ta.cel putin prea curand. Si ciocolata..si sport! Nu mai fi asa trist, si, cel mai bine, dispari cu totul din viata ei. E cel mai bine. Ca si cum nu ai fi fost. Sa ramai prieten cu ea e greu, si dureros.te imbolnavesti, crede-ma. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Gandeste-te numai cate fete interesante sunt in lume si tu stai sa plangi atat dupa una care nici macar nu te merita.
Tu nu-i mai baga in seama aluziile. fii dragut cu ea comporta-te normal nu-i arata ca suferi. si daca nu mai e cu ala sigur vine la tine. daca e sa se desparta fa 1 gest frumos i-ai o floare si o sa moara dupa tine