| GeorgeRzv a întrebat:

Salutare TPU

Nu știu dacă mă va înțelege cineva și nici nu vreau miștouri. Azi noapte mi-am visat fosta mea parteneră, care m-am despărțit de mai bine de 2 ani într-o ipostază erotică.
Ce înseamnă acest lucru?
Ce trebuie să fac în continuare?
Să îi povestesc și ei visul?

7 răspunsuri:
| isemilia a răspuns:

E doar un vis. Nu ii da importanta. Daca mai pastrati legatura si sunteti inca prieteni buni ii poti spune, de amuzament, insa altfel mai bine nu, poate are pe altcineva sau poate pur si simplu nu va fi vesela ca ii spui asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nimic.
2. Nimic.
3. Nu.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Tot ce trebuie sa faci este sa iti vezi de viata si de prezent. Nu ai de ce sa ii povestesti acest vis fostei tale iubite. Ce vrei sa castigi cu asta? Ai impresia ca se poate intoarce doar pentru ca ii povesti un vis erotic? Visul inseamna ca cel mai probabil inca ai sentimente pentru ea, o doresti ai te gandesti des la acest lucru.

| intrebcenustiu a răspuns:

Fa o la8ă

| Violleta2022 a răspuns:

Este doar un vis de noapte si atat.
Lucrul asta nu se va intampla, maia les ca este o poveste terminat de multi ani.
Este indicat sa nu-ti mai contactezi un "fost" ( sau fosta), pentru ca iti rascoleste amintiri dureroase, iar acest lucru nu trebuie sa se mai intample, daca vrei sa mergi mai departe si sa traiesti o viata normala, senina si fericita.

| cristimihailov a răspuns:

Poate nu ai auzit, dar perioada de stat acasa datorita covid-ului s-a cam terminat.

Iesi si cauta si tu o fata singura.

| Stoyk7 a răspuns:

Este doar un vis nu te teme