Am sa iti raspund eu la intrebare. pai de obicei mai rare sunt fetele care apreciaza acest gen de baiat. desi eu adimr acest gen si chiar as vrea sa am un prieten gen stilului tau. dar fetele astea care zici tu ca se uita la golanasi stau cu ei pentru ca : sunt mai populari, le protejeaza si nu se ia nimeni de ele; pentru ele conteaza mult popularitatea si sa fie in centru atentiei. dar acest gen de baietii ranesc fetele. si de obicei fetele care se uita dupa acest gen de baietii sunt fetele smechere, tupeiste si tot cam ca ei...
Majoritatea fetelor sunt atrase de acei baieti "rai". poate pentru ca. lucrurile opuse se atrag... dar nu e o regula, nu chiar toate cauta asa ceva.
Sincer nu toate fetele gandesc asa eu una exact tipul pe care l-ai descris prima data mi l-as dori alaturi.Pentru mine baiatul perfect trebuie sa fie educat,inteligent,cu bun simt (sa nu scuipe,sa nu bea,sa nu fumeze!,sa nu injure ) sa aiba si simtul umorului totoodata. Exista insa asemenea tipi? cati? sunt specimene pe cale de disparitie din pacate. Bineinteles, ca un tip trebuie sa fie si curajos, de exemplu daca cineva s-ar lua de mine el sa taca si sa nu zica nimic de teama.Deci iti zic eu, fetele care aleg derbedeii care umbla cu pantalonii pe genunchi si cu chilotii la vedere, care injura si scuipa toata ziua nu sunt decat niste pitipoance obsedate de imaginea lor exista insa si fete cu capul pe umeri
Educati, care vorbesc frumos, se imbraca elegant, nu injura nu scuipa nu fumeaza? UNDE UNDE? exista asa un baiat? daca da, vreau sa mi-l arati! in orice situatie as alege un asemenea tip in locul unui derbedeu. Nu stiu cum ti-ai format impresia aia...
Din cauza ca inspira mai multa incredere si protectie? si eu prefer un tip mai la locul lui daca intelegi ce vreau sa spun.ca n-am nevoie de un golan langa mine, care fumeaza, poate se mai si drogeaza, umbla pe drumuri toata ziua. mie nu imi place asa, dar exista destule fete care se topesc, eu le numesc prostute(scuze daca jignesc pe cineva)...