anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa trec direct la subiect. Tin la o fata, si tine si ea la mine. Mi-a aratat. Intr-o excursie la patinoar am sarutat-o, dar nu am inceput o relatie.Motivul: Este de la alta scoala si stam si unul departe de celalalt...Hotarasem sa ne intalnim seara dupa scoala pentru ca scoala mea este mai aproape de ea. Dar nu am reusit pentru ca scapam la ore diferite si este si tarziu + drumul care il fac pana acasa. Azi o colega de-a mea i-a spus ei ca eu mai tot timpul la scoala stau cu o fata si ca ma dau la ea. E adevarat ca stau cu ea pentru ca ne intelegem bine dar nu ma dau la ea. Fata aceea la care tin m-a sunat si ne-am certat si acum vreau sa ne impacam. Ce sa fac? :-s Daca i-as spune ca nu e adevarat nu m-ar crede. Cred ca daca tine la mine m-ar ierta, nu? Vineri o sa ma duc pe la ea prin cartier si o sa vad ce pot face. Astept si sfaturile voastre.

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Chiar asa de departe stati unul de celalalt? Doar nu sunteti din orase diferite, nu?
Cu siguranta puteti fi impreuna daca stati in acelasi oras. Chiar daca scapati la ore diferite, se gaseste timp sa va vedeti, sa iesiti in oras, etc.
In legatura cu impacarea, vorbeste cu ea, spune-i ca tu tii doar la ea si cea de la scoala e doar o amica care te intelegi bine, atata tot.
Succes.

2 răspunsuri:
| Jelly_7813 a răspuns:

Fata aia nu trebuie sa asculte fiecare barfa pe care eu zice oricine
mai intai trebuie sa vb cu tine ca sa vada daca intr-adevar este adevarat
daca chiar tine la tine spune-i sa te creada pe tine nu pe oricine care ii iese in cale sau care vrea sa va desparta
bafta!:*

| AnduZy a răspuns:

Pai. spune-i sa te asculte cateva momente si ii explici care a fost problema cu colega ta. iti ceri iertare daca ai ranito.si ca sa o tii in suspans cere-o in combinarebig grin succes!