Si eu am fost in situatia ta si te-as sfatui s-ai spui in fata, unei fete ii place foarte mult sinceritatea!
Frate contacteaza-ma pe id-ul meu; nykko98@yahoo.com si iti spun eu cum sa rupi mața in doua (glumesc cu mața). Frate vorbim pe mess daca vrei. Si sa stii ca am 13 ani, si am ce sa iti explic din viata mea de gagicar.
Buna! eu am fost in locul fetei si stiu cum este...eu am apreciat cand baiatul mi-a spus in fata cat de mult ma iubeste si mi-a cerut sa fiu cu el. timp de un an l-am refuzat dar in final am acceptat.fi sincer si spune-i!
Varule si eu am 12 ani invat ff bine si stai linistit o sa ai si tu eu de ex am avut gagici de cls a 8-a a 9-a si acu is a 7-a si uite iti dau un sfat unii tarani din scoala incearca sa fie cocosi prin bataie alea alea si eu la fel sunt la bataie da eu mai mult ii bat cu gura si daca e de bataie incerc sa evit daca nu se poate sorry frate hai unu peste altu deci incearca sa fii cat mai finut sa te imbraci cat mai frumos elegant asa nu ca raperi aia cu *** la cu r
Nu sunt unul din aia
Deci...TU(varule) dc comentezi asupra rapp-erilor?,elegant se pot imbraca si ei,eu am vazut si gipsany imbracati gangsta,asculti manele sau populara,esti de la tara,prietena ta cea mai buna este Stela(vacuta ta), iubita ta este marcela(oaia ta) si stii ca cel mai bine te excita gainusa, corect? hai pace