| vladvl2 a întrebat:

O sa va spun povestea mea si vreua un sfat!
Deci am 15 ani!
ma intilnesk cu o fata deja de 3 luni,eu am facut primul pas, sentimentele mele erau de mult timp, in aceste 3 luni ne-am certat/impacat de vreo 3-4 ori!
Problema noatra principala este timpul petrecut impreuna,familia ei au un magazin si ea sta in magazin aproape toata ziua,au un copil mic si mama sa are grija de el,si reiese ca ea trebuie sa staie permanent.
De fiecare data eu am fost acela care a propus sa ne impacam.Ea este o fata care gindeste cam diferit din cauza fostei relatii,nu isi arata sentimentele fata de mine,este nervoasa, suparacioasa! Imi inchide telefonul in fata, din cauza ca se inerveaza pe parintii sai!
De 2 saptamini nu am iesit impreuna dar merg la ea la magazin des kca sa o vad!,dar stiti parca nu isi da staruinta sa iasa impreuna cu mine,din cite stiu eu parintii ei sunt severi!
Ma inervez pe faptul ca nu iesim,nu mai rezist deja sa astept atit, ea spune ca ma iubeste ca se staruie sa iasa la intilnire dar nu se primeste!
Nu stiu ce sa fac!
Daca mai vreti detalii skipe-ul meu este boaghe. Vlad
Vreau cit mai multe sfaturi, pentru cel mai bun dau funda!
nu stiu ce sa fac

4 răspunsuri:
| Maryse a răspuns:

Nu cred ca se straduieste destul de mult. Se vede ca tu iei initiativa, dar pe ea nu o intereseaza sau poate parintii ei sunt de vina. Ar fi bine sa vorbiti amandoi cu parintii ei si sa ii spuneti ca sunteti impreuna dar nu va puteti intalni din cauza lor. Daca vezi ca nu merge las-o balta, nu te mai chinui degeaba.
Asta e parerea mea, tu faci cum doresti si cum simte inima ta.

| grab a răspuns:

Sa stii ca ce face ea e normal pentru varsta si situatia ei.

E clar ca nu are nevoie de o relatie cu stabilitate si obligatii pentru moment. Chiar nu are nevoie, dar uneori parca i se face dor sa o care si pe ea cineva de mana prin parc. Numai ca tu nu esti prostu satului sa astepti pomana de la ea.
Cauta-ti alta fara magazin, fara copilarii in cap si trage pe aia pana creste asta macar 1-2 ani.

Bafta!

| uiteasa a răspuns:

Bai sincer nu stiu cat merita sa te mai implici in relatie... uite iti zic o parte din povestea mea ca e asemanatoare. si eu am parinti severi si nu ma prea lasau sa ies cu prietenul meu insa spre deosebire de prietena ta eu faceam tot posibilul sa ma vad cu el. cu orice minuscula ocazie be intalneam..asta e diferenta intre relatiile noastre. nu mi se pare deloc normala atitudinea ei, inteleg probabil e stresata din cauza magazinului, e o responsabilitate mare pentru un copil (la 15 ani esti inca un copil) dar totusi nu e corecta fata de tine si fata de sentimentele tale. mi se pare ca se joaca cu tine si ca nu ii pasa atat de mult daca te raneste. uite ce iti propun si cred ca e un sfat bun de urmat. stiu ca va fi greu dar doar asa iti vei da seama cat tine la tine. pentru cateva zile nu ii mai scrie tu nimic. nu mai vorbi cu ea, nu te mi ducebla ea deloc si cel mai bine pentru tine nu te mai gandi la ea. si daca dupa vreo 3-4 zile nu ti-a dat un semn de viata aveti nevoie de o discutie serioasa. in mod normal cand iti pasa de cineva daca trece maxim o zi nu vorbiti iti faci griji...prin urmare daca ea nu te cauta in astea cateva zile te sfatuiesc sa mergi la ea si sa o iei putin de o parte sa discutati calm pentru ca e o problema serioasa. intreab-o daca nu a observat in utimele zile ceva schimbat la voi daca nu i se pare ca relatia voastra s-a racit etc si i functie de raspunsurile ei iti vei da seama ce e de facut. daca tu simti ca tea dezamagit cel mai bine ii propui o pauza sau o despartire poate atunci va realiza ce a pierdut..stiu ca e dureros dar nu e bine sa stai cu oameni care nu te apreciaza. sper sa te ajute..mam gandit la propriile experiente si m-am gandit ce as face eu happy

| olimpus_7146 a răspuns:

Sfatul meu este sa inveti sa limba romana.