Roagă-te Creatorului sa te ajute sa gesesti fata care El stie ca e potrivita pentru căsătorie.
Nu cred ca ai 26 ani, deoarece scrii cu o grafie care nu se mai foloseste de cel putin 50 ani.
A, da, ai pus cratima, inainte scrisesei cu apostrof, ceea ce nu se mai practica de decenii.
Tu iti doresti o relatie serioasa?
Ca de aventuri spui ca nu duci lipsa.
Daca spui ca ai facut tot, roaga-te. Rugaciunea e o forma de meditatie, te ajuta sa iti aliniezi dorintele cu faptele.
Salut!
Te felicit pentru ca te duci la sala.
Esti prea disperat si fetele miros asta.
Ai incercat Dating? Macar pentru prietene cu beneficii, sa te relaxezi.Sexul de unul singur este diferit de cel cu partener/partenera.In 2 e mai bine.
Te inteleg cum este ca si eu trec prin asta.Am incercat relatii de lunga durata si am ajuns cu inima franta.
Urasc cand oamenii dispar din viata mea.Presupun ca le este mai usor sa dispara decat sa-si asume ca nu ma vor.
Si eu ma intreb ce este in neregula cu mine.Vad pe strada urate, strambe, grase, neingrijite care au langa ele un tip dragut.Ce au ele si eu nu am?
Frustrarile se aduna si ne baga in depresie.De acolo este greu de iesit.
O femeie mai vrea si atentie, mangaieri, saruturi, doar sa fie tinuta in brate, plimbata.Nu doar ****ta, chiar daca sexul este beton sau sa o consideri o papusa gonflabila menita doar pentru placerea ta.
Se pare ca nimeni in ziua de azi nu mai vrea relatii serioase.Toti sunt pe sex si atat.
Ah, si "preferata" mea.'Nu vreau relatie', dar dupa niste timp ii vezi cu cate o tipa de mana.Mor cand se intampla asta.Parca sunt doar talisman norocos.Pentru altii, nu si pentru mine.
Ai dat peste baieti indisponibili emotional. Dintre cei care performeaza un Houdini act.
Nu o lua personal, se comporta la fel si cu urmatoarele. Poate au invatat cate ceva din relatia cu tine si se prefac mai bine. Poate se afiseaza in fata ta tocmai ca sa-ti faca in ciuda.
Tu invata-ti lectiile din intalnirile astea, altfel le vei repeta la infint.
Mergi la un psiholog, este ceva firesc si tine de igiena sufletului.
O sa fiu direct, si nu o lua ca pe o jignire. Esti total neatractiv! Eu la 38 de ani, scund si cu un pic de burta tot beneficiez se atentie feminina. Atat la job cat si online. Nu sunt nici pe departe atractiv doar ca am o față acceptabila. Ft bine ca bagi sport la greu si ai un fizic de invidiat, doar ca femeilor le pasa cel mai mult de fața ta. Ca si corp daca esti înalt si lean, nu ai nevoie de muschi. Doar celorlalti barbati le pasa de muschii tai, nu si femilor. Atata timp cat nu esti gras. Este un adevar inconfortabil dar multe femei sunt dispuse sa faca orice pentru un barbat frumos si sa-i accepte tot felul de defecte, unele acceptând chiar sa-i întrețină. Jobul tau bun si faptul ca esti o persoana empatică nu poate genera emoție si mai ales atracție sexuala. Oamenii nu sunt altceva decât masinării biologice si nu poți forța atracția, adică nu poți da vina pe femei pentru ca nu se simt atrase de tine. Si nici nu trebuie sa te lasi învins de refuzuri, si eu am fost refuzat la greu dar nu am luat-o niciodata personal pentru ca stiu cum funcționeaza jocul asta numit de unii oameni " dragoste". Singurul lucru pe care poti sa îl faci este sa tot continui si sa încerci. Un alt sfat de al meu, ar fi sa încerci cu femei mai mature, 30+. Am observat ca femeile mai învârsta sunt mult mai cerebrale si calculate si chiar mai loiale față de pustoaice 20-30. Pt ca au obtinut experiențe si nu mai sunt chiar atât de controlate de emoții si de hormoni.
Din modul in care scrii, simt ca esti o persoana agitata.
O fata cauta stabilitate sufleteasca nu o persoana agitata.
Problema e la tine.
Calmeaza-te, ofera siguranta si stabilitate emotionala.
Cand vei putea oferii acest lucru, crede-ma ca vei gasi pe persoana potrivita.
In viata nu conteaza doar banii si felul in care areti.
Acele lucruri sunt pentru alte persoane.Nu pentru o fata care vrea o relatie serioasa chiar de căznicie.
Succes.
Asta este cel mai mare cope. Problemele lui sunt de factor extrior, nu interior! Barbatii care sunt conventional atractivi primesc zeci de matchuri pe tinder si bumble si chiar sunt abordati pe Instagram sau Facebook. Ne place sau nu, aspectul fizic este factorul nr1 în ceea ce priveste atracția dintre un barbat si o femeie. Cand vorbim despre ce vor femeile, preferintele lor sunt standard : înalt, lean si față simetrică. Asa le spune biologia si mama natura. Când vorbim despre preferintele bărbaților, preferințele sunt mult mai diverse. Unii prefere tipele super fit, alții pe cele cu forme voluptoase, alții prefera femei înalte, alții scunde si într-un procent mic ce este drept, exista barbati care sunt înebuniți dupa femeile obeze. Spre exemplu eu ma simt atras de mom bod. Îmi plac tipele cu un pic de burtica, șunci pe solduri, fund mare si fălci. Natura îi spune barbatului sa se împercheze cu oricine si cu cât mai multe femei. In schimb natura spune femeilor sa fie cat mai selective în alegerea partenerului pentru a obține cele mai bune gene. Nu suntem altceva decât masinării biologice cu falsa impresie ca avem liberul arbitru.
Aceasta este cea mai mare problema a baietilor. De a cataloga sau ierarhiza sau numeste-o cum doresti.
Asta cauti asta gasesti.
Asta oferi asta primesti.
Schimbă-ti viziunea si vei vedea sau primi altceva.
Fiecare primim ceea ce căutăm sau oferim.
Daca eu văd mai mult decât muschi si altele. primesc ceea ce caut și accept să primesc ceea ce doresc.Totul depinde de persoana ta in cazul tău sau a mea in cazul meu.
Poate un bărbat care nu are 8000 de lei lunar ci poate are 2000, dar stie să aprecieze si să pună suflet.Își va găsii pe cineva mult mai repede.
Iar relațiile serioase nu se găsesc pe tinder sau alte rețele. Dacă te raportezi la rețele atunci asta primesti pentru ca aceasta oferi.
Totul este cerere si ofertă.
Nu ma raportez la rețele de dating. Acele rețele de dating sunt exclusiv pentru bărbații atractivi. Desi stiam care va fi rezultatul, am descarcat si eu boo sa vad cum este. Într-o luna de zile am avut doar 2 matchuri. Cu o tipa din iran sau irak nu mai tin minte si cu o mama singura cu 3 copii. Eu te cred ca preferi un barbat care castiga 2000 de ron si care sa se comporte frumos cu tine, dar ca sa te simți atrasa de el trebuie sa fie atractiv! Altfel nu apare " dragostea". Si preferintele tale sunt aceleasi înalt/lean/ față simetrica. Este pura biologie. Personalitatea si restul calitaților umane nu spun ca nu conteaza, dar în mod clar sunt mult mai puțin importante decât aspectul fizic. Baiatul care a postat chiar crede ca este atractiv. Daca era atractiv nu mai primea peste 100 de refuzuri. Ca barbat daca esti frumos, poți fii un jeg uman si femeile tot se vor simți atrase de tine. Îti vor gasi scuze la orice defect si îti vor atribuii calitați pe care nu le ai. Sa mai dus saracu si la terapie, ca si cum ar fi vina lui ca nu îl vrea nici o femeie. Terapia nu te poate face atractiv. In timp ce el se duce la terapie si citeste carti de dezvoltare si mai stiu eu ce alte chestii care nu au nici o valoare practica, un barbat frumos trebuie doar sa existe si va fi sufocat de atentie feminină, atât în online cat si la job/ scoala. La 100 de refuzuri nu ai cum sa fii atractiv! Si daca era introvertit si cu anxietate sociala, femeile l-ar fi perceput ca fiind misterios si rezervat pentru ca evident defectele i-ar fi fost transformate by default in calitați. Eu nu am vazut în viața mea o femeie sa sufere dupa un barbat neatractiv. Dar am vazut zeci de femei bocind dupa barbati frumosi. Nu poti fenta biologia si atractia. Sunt absolut convins ca tu ai refuzat zeci de barbati care poate erau ok din orice punct de vedere dar nu au trecut de categoria aspect fizic. Si nu este vina ta, asa esti construita de natura, sa te asiguri ca potentialul copil are sanele de a mosteni cele mai bune gene posibile.
Aceasta este problema "voastră", vesnic problema fizicului.
Vă raportati doar la fizic, nu la ceea ce scoate-ti pe gură.
Primiți doar ceea ce căutați.
Cu acestea am să mă opresc a mai comenta la această postare.