La 14 ani cat vrei sa o ai de 20 cm un penis creste pana la 20 de ani si degeaba o ai mare daca nu sti ce sa faci cu ea, asa despre prieteni tai care se lauda bag mana in foc ca nu nu o au mai mare de 10 cm asa ca tu te lua dupa ei. Iti dau un sfat la varsta ta ar trebui sa te preocupte scoala nu cati cm al la... asa ti-am dat un sfat. Mult succes. Funda?
Stai relax copilash, vei creste! ^__^.
Din toate punctele de vedere.
16 si 17 cm? bullshit. eventual daca trag de ea pana is dubleaza (tripleaza) lungimea.
Sfatul meu e sa astepti.
O zi excelenta sa ai. :*
Daca ai doar 14 ani nu e mica, pentru varsta ta marimea e medie; daca prietenii tai zic ca au 16-17 mint ca prostii si provoaca-i sa le arate ca sa demonstreze. oricum nu ai cum sa o maresti decat prin operatie chirurgicala si nu e intotdeauna sigura. Oricum stai linistit ca ca corpul unui barbat se dezvolta pana la varsta de 21 de ani deci ai destul timp sa mai cresti, de asemenea daca te dezvirginezi ti se mai mareste cu 2, 3 cm, dar asta pe la 16-17 ani acum esti prea mic pentru ati incepe viata sexuala ( stiu din propria experienta ) bafta la crescut! FUNDA?
anonimnustiunimic întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: