anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema este in felul urmator. Am 20 ani, 1, 85 m si undeva la 90 kg. Dar penisul meu in erectie are undeva la 12 cm. Uneori chiar si 10. Va dati seama ca este cam jenant. Am incercat un produs de pe piata care " marirea penisului cu 5 cm in 2 luni " aha. Bani aruncati degeaba. Nici macar un rezultat. Ce as putea sa fac pentru a se mari macar putin? Daca are cineva vreun produs care da roade sau vreo metoda as fi recunoscator sau un sfat bun nu mai stiu ce sa fac. Deja devine jenant sa mai ai un act sexual si sa te astept mereu ca partenera sa zica " ce penis mic ai " sad

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Marimea tuturor organelor existente intr-un organism este determinata genetic si se dezvolta constant pana la maturizare pe baza informatiei genetice inscrise in cromozomi si ADN-ul fiecarui individ. In cazul tau se pare ca natura nu afost prea generoasa insa trebuie sa stii ca marea majoritate a femeilor pot fi satisfacute cu un penis de 12 cm, care de fapt reprezinta o dimensiune foarte apropiat de cea determinata statistic 12, 73cm in cazul barbatilor romani. Foarte multi barbati la varsta adolescentei intra in panica sau depresie dar trebuie sa fii constient ca asa cum nu poti influenta sau schimba inaltimea, marimea urechilor, a bratelor sau a limbii, tot asa nu se poate interveni nici in cazul penisului deoarece stiinta actuala inca nu a reusit sa puna la punct o metoda cu adevarat eficienta de marire a penisului nici prin metode medicale dar din pacate nici chirurgical. Toate produsele si metodele "minune" de marire rapida si garantata a penisului carora li se face reclama sunt simple minciuni ale unor sarlatani care reusesc sa stoarca foarte multi bani de la niste nefericiti ai sortii, creduli si lipsiti de informatiile necesare. Repet poti satisface fara probleme circa 90% dintre femei si de asemenea nu trebuie sa uiti ca fanteziile sexuale si asa numitele perversiuni reprezinta condimentele, adica sarea si piperul unei relatii sexuale iar acestea se efectueaza/executa cu ajutorul degetelor a buzelor si a limbii. happy Capul sus deoarece poti fi sigur ca va fi bine. Sanatate

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand ar trebui sa stii ca media dimesiunii penisului in erectie, in zona noastra geografica este de 12 cm (la erectie maxima). Deci penisul tau este mediu, asa incat nici o femeie nu are vreun motiv sa iti spuna vreodata ca este mic. In al doilea rand trebuie sa stii ca nu exista nici un tratament care sa determine cresterea penisului si puteai afla asta citind cu atentie prospectul respectivelor pastile. Prin urmare, penisul tau are dimensiuni normale, nu ai motive de ingrijorare. Si, in alta ordine de idei, nu poti face absolut nimic ca el sa creasca

| mgtow a răspuns:

Iti legi penisu de o piatra care atarna cu o sfoara, juma de ora in fiecare zi timp de o luna si vezi, daca e putin mai pui o luna si vei fi multumit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic, cui îi pasă.
Vrea doar sex?
Eu m-aş lega de kilogramele tale.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, penisul este mostenire genetica de la tatal tau.
Daca tatal tau, a gasit-o pe mama ta si te-au avut pe tine, inseamna ca el a fost aceptat asa cum este, ceea ce ti se va intampla si tie, la un moment dat.
Din pacate, poti sa te ungi cu toate alifiile pamantului, sau sa-l intinzi cat poti, penisul ala nu le lungeste si basta.
Ai o singura solutie: operatia de marire!